Cât de mult s-a schimbat Mioara Roman din pricina bolii care o macină. Cum arată acum fosta soție de premier. Foto

Badea Violeta 13.10.2022, 13:38

Mioara Roman s-a transformat total. Boala și suferința din ultima perioadă și-au pus amprenta asupra chipului ei. Fiica ei și a lui Petre Roman, Oana, face tot posibilul pentru a o proteja și pentru a o face fericită. Recent, acesta a dus-o pe mama ei la coafor și a fotografiat-o. Iată cât de mult s-a schimbat cea care i-a dat viață celebrei influencerițe!

Cum a ajuns să arate Mioara Roman, după lupta cu boala

În vârstă de 82 de ani, Mioara Roman se confruntă cu serioase probleme de sănătate, motiv pentru care fiica sa a decis să o interneze într-un centru specializat, acolo unde primește toate tratamentele de care are nevoie.

Oana Roman face eforturi uriașe pentru ca mamei ei să nu-i lipsească nimic. Aceasta o vizitează des și din când în când îi mai face câte o bucurie. De data aceasta, influencerița a decis să o scoată pe Mioara Roman la un restaurant, apoi să o ducă coafor.

De acolo, vedeta a distribuit în mediul online câteva fotografii cu cea care i-a dat viață. Mioara Roman și-a păstrat eleganța care a caracterizat-o întotdeauna, însă energia pare să-i lipsească cu desăvârșire.

„Am venit la mama, am fost la masă împreună și stăm de vorbă. Am găsit-o în formă, era la ora de kinetoterapie. Are parte de toate îngrijirile aici și sper să reușim să meargă cât de cât mai ușor cu ajutorul terapiei de recuperare.

Mama e bine, dar eu plec zilnic de aici cu sufletul greu, pentru că mi-aș dori să pot face o minune și să dau timpul înapoi. Știu că aici ea are singura șansă să mai poată merge, făcând recuperare”, a scris Oana Roman, pe Instagram, în dreptul unor imagini tulburătoare cu mama ei.

Mioara Roman 1
Mioara Roman 

Problemele de sănătate i-au dat bătăi de cap

De câțiva ani, problemele de sănătate se țin scai de Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman a suferit câteva intervenții chirurgicale, ultima fiind la șold.

Pentru a primi tratamente de specialitate, Oana Roman a hotărât să o interneze într-un azil privat din Snagov. În ultimii ani, Mioara Roman a fost diagnosticată și cu un Parkinson agresiv, dar și cu covidul. Mai mult decât atât, mama Oanei a avut și o infecție urinară care i-ar fi putut fi fatală.

„Infecția urinară a fost foarte urâtă. Spre sepsis. Din păcate, are probleme din ce în ce mai dese din cauza vârstei.”, spunea influencerița.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...