Detalii neștiute despre Petre Roman, din perioada în care preda la catedră. Fiica sa, Oana, l-a dat de gol. „Era rebel”

Ioana Bucur 13.09.2022, 14:34
Detalii neștiute despre Petre Roman, din perioada în care preda la catedră. Fiica sa, Oana, l-a dat de gol. „Era rebel”

A avut șansa de a crește într-o familie deosebită, conștientă de importanța activității profesionale a părinților săi. Oana Roman a fost invitata Danei Săvuică la cea mai recentă ediție a emisiunii EGO Life. Vedeta a dezvăluit detalii neștiute despre Petre Roman, din perioada în care fostul premier al României preda la catedră. Cum l-a dat de gol pe tatăl său.

Oana Roman, noi dezvăluiri despre perioada în care Petre Roman preda la catedră

Oana Roman a trecut prin emoții mari în ultimele săptămâni. Mama sa, Mioara Roman, a ajuns din nou la spital, suferind și o intervenție chirugicală complicată. Din fericire, operația a decurs bine, fără complicații, însă perioada de recuperare nu va fi scurtă și nici foarte ușoară.

Vedeta a fost invitata Danei Săvuică în cea mai recentă ediție a emisiunii EGO Life, unde a vorbit despre lecțiile de viață pe care le-a primit, încă din anii copilăriei și adolescenței, de la părinții săi.

De fapt, chiar l-a dat de gol pe Petre Roman. Se pare că în perioada în care preda, fostul premier al țării era considerat, de fapt, un adevărat rebel:

„Era comunism atunci. Sunt 32 de ani de atunci. Părinții mei s-a speculat ca erau nomenclaturi, ei erau profesori universitari, tatăl meu chiar era rebel atunci. Mergea în pulover la facultate.

Mama mi-a zis mereu să fiu sinceră, să păstrez bunul simț.”, a declarat Oana Roman în cadrul ediției a 27-a a emisiunii Ego Life.

„Ai mei nu au ținut cont de asta”

Oana Roman a crescut știind cât de importante sunt dreptatea și libertatea. De la mama sa, a învățat că, indiferent de situație, „cea mai bună minciună este dreptatea”.

„Ai mei nu au ținutcont  de asta, am crescut și la țară și eram mereu cu dreptatea. Tata îmi zicea ce voi face doar cu dreptatea, dar nu mă interesează ce zice lumea. De la el am învățat că cel mai important aspect e libertatea.

Pentru mine a contat să fiu un om liber. De asta nu mi-a păsat, am vrut să fiu liberă în comportament și exprimare, dar în cuantumul bunului simț. Dacă ascunzi ceva, o duci din rău în mai rău. Mama mi-a zis că cea mai bună minciună e adevărul.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

A mai dezvăluit că nu i-a plăcut niciodată ipostaza de victimă, a preferat mereu să nu se plângă, ci să caute soluții, să își rezolve singură problemele. Când s-a simțit copleșită, nu s-a ferit să apeleze la un profesionist: „Am facut terapie, am fost la psihiatru, m-am adunat. Am trecut prin multe dar am acționat, mi-am găsit și oferit soluții”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...