Anunțul zilei despre Mioara Roman. Fiica ei, Oana, este îngrijorată, ce i-au spus medicii

Ioana Bucur 10.09.2022, 12:28
Anunțul zilei despre Mioara Roman. Fiica ei, Oana, este îngrijorată, ce i-au spus medicii

Se scurg zile dificile pentru familia fiicei lui Petre Roman. Vedeta a făcut recent o serie de dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale, mărturisind că este îngrijorată cu privire la modul în care vor evolua lucrurile în perioada următoare. Mioara Roman a suferit, în urmă cu doar câteva zile, o intervenție chirurgicală dificilă. Ea era internată de mai mult timp într-un spital din București.

Ce se întâmplă cu Mioara Roman, după operația suferită

Abătută, mult mai puțin activă pe platformele de social media față cum își obișnuise următorii până acum, Oana Roman trece printr-una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Fiica fostului premier este măcinată de griji și teamă, în condițiile în care mama ei a ajuns din nou internată în spital, trecând, în urmă cu doar câteva zile, printr-o intervenție chirurgicală complicată.

„Mă duc la spital. Mama va suferi astăzi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Vă țin la curent! Doamne ajută!”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei din mediul online.

Atunci, vedeta i-a rugat pe toți cei care îi urmăresc activitatea în mediul online să trimită gânduri bune și să se roage pentru sănătatea Mioarei Roman.

„Mama a ieșit cu bine din operație. Urmează perioada post operatorie. Sperăm să nu apară complicații și să fie totul bine. Mulțumesc din suflet echipei de doctori de la spitalul Elias, anestezistului și domnului chirurg. Și vouă tuturor care v-ați rugat colectiv pentru ea. Este înălțător să știi că mii de oameni se roagă în același timp pentru mama. Sunt profund recunoscătoare tuturor”, a transmis Oana Roman pe InstaStory.

Anunțul zilei despre Mioara Roman. Fiica ei, Oana, este îngrijorată, ce i-au spus medicii

„Recunosc că sunt foarte îngrijorată”

Din fericire, aceasta a trecut cu bine peste operație. Oana Roman a anunțat în urmă cu puțin timp că Mioara Roman urmează să fie externată din spital, însă asta nu înseamnă că îngrijorările se opresc, urmând o perioadă extrem de dificilă – recuperarea. Potrivit vedetei, medicii au spus că procesul va fi unul complicat, o veste ce nu a făcut decât să o neliniștească.

„Doctorii mi-au explicat că greul de abia acum începe pentru că recuperarea va fi complicată. Trebuie să ne gândim serios la cum vom gestiona această perioadă. Recunosc că sunt foarte îngrijorată. Voi căuta toate soluțiile și am credință”, a povestit Oana Roman pe o platformă de social media.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...