Cât de greu i-a fost lui WRS să meargă pe tocuri înalte. Reprezentantul României la Eurovision s-a distrat. „Am fost și epilat”

Badea Violeta 09.09.2022, 20:35
Cât de greu i-a fost lui WRS să meargă pe tocuri înalte. Reprezentantul României la Eurovision s-a distrat. „Am fost și epilat”

Andrei Ionuț Ursu sau WRS, așa cum este cunoscut de publicul larg, a reprezentat România în acest an la Eurovision. Artistul a făcut show pe scena de la Torino. Nu singur, ci împreună cu echipa sa de dansatori. Cântărețul s-a mișcat fenomenal pe ritmurile „Llamame”. Acum, acesta participă la „Te cunosc de undeva”, unde face echipă cu Emilian, fostul concurent de la X Factor. Iată cât de greu i-a fost lui WRS să meargă pe tocuri înalte!

WRS, depre participarea la „Te cunosc de undeva!”

WRS a oferit primele declarații despre participarea la „Te cunosc de undeva!”, show-ul incendiar de la Antena 1. După ce a făcut spectacol la Eurovision, acum este pregătit să facă față noilor provocări.

În emisiunea de la Antena 1, WRS îl va avea ca coechipier pe Emilian, unul dintre cei mai în vogă artiști de la noi din țară. Iată ce spun cei doi despre despre experiența de la „Te cunosc de undeva!”.

„WRS: Da, suntem prima oară pe scena transformărilor și am ajuns la majorat, când se pot face prostii! E foarte plăcut. Am fost foarte mândru că am fost ales să fac parte din acest format, pentru că îmi doream foarte mult: cu tot machiajul, cu cântatul, dans și așa mai departe. Era fix emisiunea de la noi din România în care îmi doream să fiu (se face referire la emisiunea Te cunosc de undeva – n.r.).

Emilian: Pentru mine, cel mai incitant este că avem niște provocări care ne scot total din zona de confort și trebuie să facem și niște personaje, la fel, total diferite de felul în care suntem noi. E foarte incitant să poți să faci acel personaj, dacă îți mai și iese, e extraordinar!”, au declarat WRS și Emilian, citați de Playtech.

„Am fost forțați să învățăm”

În cadrul show-ului, cei doi artiști vor fi nevoiță să se costumeze în femei și să danseze pe tocuri înalte. Pentru a intra în pielea personajelor, aceștia au dezvăluit că au ajuns chiar să se și epileze, motiv pentru care s-au amuzat cumplit.

„WRS: Am fost forțați să învățăm! Au avut 12 cm aproape cu platformă. Nu neapărat de mers, de dansat 2 minute și cântat în același timp, epilați peste tot, o să vedeți!

Emilian: A fost o experiență!

WRS: Foarte amuzant cumva, eu mai dansasem înainte, ca dansator, am mai fost pus să fac asta, dar Emilian, săracul…

Emilian: Dar eu, Dumnezeu cu mila! Vai de capul meu!

WRS: Cât am râs, nu vreți să vedeți cât am râs!”, au declarat cei doi artiști.

Citește și Cum a ajuns Alina Pușcaș prezentatoare la „Te cunosc de undeva”: „Poate că m-a ajutat și rolul din Narcisa Sălbatică”. La casting a participat și Ilinca Vandici. VIDEO EXCLUSIV!

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...