VIDEO EXCLUSIV

Cum a ajuns Alina Pușcaș prezentatoare la „Te cunosc de undeva”: „Poate că m-a ajutat și rolul din Narcisa Sălbatică”. La casting a participat și Ilinca Vandici. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 09.09.2022, 17:37

Alina Pușcaș și Ilinca Vandici au jucat împreună în serialul “Narcisa Sălbatică”, difuzat la Antena 1 în urmă cu aproximativ 10 ani. După terminarea proiectului, cele două colege s-au revăzut la castingul pentru show-ul transformărilor “Te cunosc de undeva”, amândouă dorindu-și să continue cariera în televiziune la cârma unui format de succes. Cum și-a adjudecat Alina Pușcaș rolul de prezentatoare TV, ce spune despre plecarea lui Cosmin Seleși de la emisiune și cum se înțelege cu Pepe, vedeta Antenei 1 ne-a dezvăluit în interviul EXCLUSIV acordat pentru IMPACT.RO. Noul sezon “Te cunosc de undeva” începe sâmbătă, 10 septembrie.

Cum a ajuns Alina Pușcaș prezentatoare la „Te cunosc de undeva”

Alina, cum ai ajuns prezentatoare la “Te cunosc de undeva”?

„Eu eram în “Narcisa Sălbatică”, fusese un an și ceva pe post și la un moment dat s-a terminat bineînțeles. La momentul respectiv nu știam ce urma să fac, nu aveam nici cea mai vagă idee. Cert este că la vreo 7-8 luni de la terminarea serialului, m-au chemat la un fel de interviu. Nici ei nu știau exact ce să-mi spună, cu ce se mănâncă emisiunea, ce ar trebui să fac, cum să fac, nici nu știam cum aș fi putut să dau un casting de emisiune, dacă nu aveam un scenariu, dacă nu aveam un partener.

Știu că primul test a fost cu Gabi Duțu, care era și partenerul meu în serial și se pare că nu ne-au plăcut împreună ca și prezentatori. Atunci l-am cunoscut și pe Seleși și a mai fost cineva, dar nu mai țin minte cine. Am avut vreo 3 variante de coprezentatori. Noi nu am putut să zicem mare lucru.Era o chestie absolut banală. Bine ați venit la primul sezon Te cunosc de undeva. Eu sunt Alina, el este Cosmin sau cine era atunci și suntem pregătiți să vă arătăm ceva spectaculos. Nu a fost nimic altceva, pentru că nu aveam material,  efectiv nu știam despre ce e vorba în acea emisiune”.

Ce candidate mai erau pentru postul de prezentatoare TV?

Știam doar de Ilinca Vandici, atât. Știu sigur că au mai fost alte câteva variante, dar nu le știu exact care. De Ilinca știam sigur, pentru că am și văzut-o acolo.

Care crezi că a fost atuul tău? Ce i-a determinat să te aleagă?

Având în vedere că am fost aleși și eu și Seleși, cred că la acel moment a fost diferența de înălțime, nu știu, glumesc! Poate că m-a ajutat și rolul din Narcisa Sălbatică și chiar rolul Narcisei, pentru că eram ceva nou până la urmă pe piață la acel moment și probabil că își doreau o prezență feminină nouă, dar în același timp cunoscută de cei din jur.

Ai avut vreun moment în care ai vrut să pleci de la această emisiune? Până să se hotărască Seleși să plece efectiv, am înțeles că a mai avut două tentative

Eu nu am avut niciodată o tentativă de a pleca, pentru că mi se pare că genul acesta de emisiune este cel mai curat și mai frumos care există pe piață acum în România. Nu pot să nu recunosc că am avut momente în care poate am fost nemulțumită de anumite  lucruri, ce țineau de emisiune, dar mai mult pe parte administrativă să zic, dar nu mi-am dorit niciodată să plec din proiect.

Cosmin te-a anunțat înainte să plece?

Nu m-a chiar anunțat, eu am aflat de fapt din alte părți, după care l-am văzut la Pro TV invitat la Măruță și am fost destul de șocată, chiar a fost o surpriză pentru că nu mă așteptam, după care am auzit că pleacă tot invitat la revelion și am zis că e clar că s-a rupt contractul, s-a rupt lanțul de iubire. Cu siguranță nu are cum să se mai întoarcă, cred, vreodată, nu știu, nu vreau să zic, Doamne ferește, ceva! La momentul acela am zis la “Te cunosc de undeva” cu siguranță nu are cum să se mai întoarcă, eu știind niște inside-uri să zic așa.

Cum e relația profesională cu Pepe?

Pe Pepe îl știu din 2010 parcă, deci îl știu de mulți ani. În primul rând, participând la “Te cunosc de undeva” a fost un coleg super generos așa și în glume și în reacții, un prieten în spatele camerelor de luat vederi atunci când eram în pauzele noastre, era super prieten, caterincos, susținător. Dacă te vedea că erai căzut, venea, te ridica imediat. Nici nu știu ce cusur aș putea să-i găsesc lui Pepe.

Deci este partenerul ideal de prezentare?

Sincer, da, e partenerul ideal. El și acum în situația asta în care suntem amândoi prezentatori simt că ne ajutăm reciproc. Nu există nicio frustrare la mijloc, niciun fel de gând ascuns. Nu încearcă el să fie peste mine, nici eu peste el, pentru că nu avem de ce. Suntem fiecare pe culoarul lui, el poate să exagereze cu niște glume dacă vrea, eu nu pot, pentru că nu-mi permit. Dar și eu, la rândul meu, dacă simt, pot să îi ridic la plasă anumite chestii, o fac cu mare drag. Mi se pare că este un om extrem de generos.

Urmăriți Impact.ro și pe