Cât de bogată e, de fapt, Irina Rimes. Vacanța pe care nu și-o permite, artista a recunoscut fără rușine

Iancu Andreea, Camelia Moldoveanu 24.05.2021, 14:53
Cât de bogată e, de fapt, Irina Rimes. Vacanța pe care nu și-o permite, artista a recunoscut fără rușine

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România, însă, în ciuda succesului său răsunător, nimeni nu știe cât de bogată e vedeta. Cântăreața a recunoscut recent care este situația sa financiară, punctând faptul că nu își poate totuși permite o vacanță ca la carte. În plus, Irina a menționat că pandemia a afectat-o substanțial, atât pe ea cât și pe alți colegi de breaslă, care însă nu au lăsat să se vadă acest lucru.

Cât de bogată e Irina Rimes. Artista a recunoscut cum stă cu banii

Viața Irinei Rimes, o tânără basarabeancă, modestă, s-a schimbat complet după ce a ajuns în finala „Fabrica de staruri”, un concurs muzical organizat în Republica Moldova, în 2012. Ulterior, artista s-a mutat în România, unde s-a bucurat de o ascensiune fulminantă după lansarea piesei „Visele”, care a urcat rapid în topuri. Talentată și muncitoare, Irina Rimes a devenit treptat una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, reușind să scoată hit după hit, dar și trei albume pe parcursul celor cinci ani de carieră.

Din păcate, tânăra artistă, care s-a remarcat și în postura de compozitor pentru unele piese lansate de Inna, Alina Eremia sau Raluka, a fost afectată, la fel ca și restul lumii artistice, de pandemie. Cântăreața a recunoscut recent faptul că nu a dus-o pe roze în anul ce tocmai a trecut, resimțind lipsa evenimentelor și concertelor de altădată. Vedeta, care se numără printre jurații emisiunii „Vocea României” de la Pro TV, a vorbit despre situația sa financiară în cadrul podcastului „Acasă La Măruță”. Aceasta a afirmat că nu se poate plânge de situația sa financiară, însă nu se consideră nici bogată, dar nici săracă.

Irina Rimes a recunoscut cât de bogată este, de fapt
Artista a făcut dezvăluiri în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță

Care este vacanța pe care nu și-o permite Irina Rimes, în ciuda succesului său muzical

Deși susține că își permite unele lucruri, având suficienți bani pentru proiectele sale muzicale și pentru a-și permite un trai decent, Irina Rimes a mărturisit cât de bogată e de fapt. Artista i-a povestit prezentatorului de la Pro TV că preferă să călătorească pentru a-și dezvolta proiectul muzical, însă nu se descurcă suficient de bine cu banii astfel încât să plece într-o vacanță în Maldive, așa cum multe vedete de la noi au făcut în ciuda pandemiei.

Nu știu să spun dacă sunt bogată sau săracă. Sunt OK. Nu pot să spun că sunt bogată. Sunt lucruri pe care mi-aș dori să le fac, dar nu am resursele financiare necesare. De exemplu, acum nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive sau oriunde. Dar dacă este o necesitate să plec în Franța pentru că am acolo studiouri, nu o fac pentru că îmi fac vacanțe în Franța, ci pentru că trebuie să îmi dezvolt acest business. Din moment ce se dezvoltă proiectul, devine un business. Muzica e în studio și la concerte. În rest este o strategie foarte bine definită. Depinde despre ce vorbim. Dacă trebuie să învestesc niște bani, găsesc, a declarat Irina Rimes în interviul postat de Cătălin Măruță pe Youtube.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...