Irina Rimes se reprofilează în 2021, schimbă genul muzical. Cu cine face duet

Cristian Cojocaru 15.01.2021, 10:14
Irina Rimes se reprofilează în 2021, schimbă genul muzical. Cu cine face duet

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, ”La Măruță”, Irina Rimes a venit cu o surpriză care i-a pus pe gând pe fanii ei că se reprofilează pe un alt gen muzical. Aceasta a interptertat în duet o piesă care nu se aseamănă cu cele pe care le-a cântat până acum.

Fanii sunt curioși dacă Irina Rimes se reprofilează pe alt gen muzical

Artista a cântat în cadrul emisiunii în duet cu nimeni altul decât Damian Drăghici care a acompaniat-o cu naiul, astfel că piesa interpretată a avut influențe folclorice, lucru care a pus fanii pe gânduri dacă Irina va încerca un nou gen muzical. Așa cum a declarat Irina Rimes, în afară de dragostea pentru muzică, pe cei doi îi unește și o veche prietenie.

”Colaborez de mult cu Damian Draghici, pentru mine este prietenul perfect și muzicianul perfect”, a declarat Irina Rimes.

Cântăreața a vorbit despre planurile sale pentru acest an în care va lansa un album, ”cel mai bun” de până acum, așa cum îl consideră Irina Rimes. Aceasta a petrecut sărbătorile în sânul familiei, iar referitor la viața sa amoroasă, a preferat să nu dea detalii, fiind de părere că viața ei personală trebuie să rămână departe de camerele de luat vederi și declarații dar menționează că stă bine cu dragostea.

”Lansez in 2021 un album, se numeste acasa, cred ca e cel mai frumos, vorbesc despre mama, tata, muzica, iubiri. Despre iubire vorbesc mai mult cu mama, iar vorbele ei m-au inspirat. De sărbători am mancat mult, eu mereu stau bine cu dragostea. Nu vorbesc despre viata mea personala, zâmbesc, cânt. Lansez in 2021 un album, se numeste ”Acasa”, cred ca e cel mai frumos album de până acum în care vorbesc despre mama, tata, muzica, iubiri. Despre iubire vorbesc mai mult cu mama, iar vorbele ei m-au inspirat”, a spus Irina Rimes.

Cântăreața a declarat că ar face plăcintărie, lăudându-și mama pentru delicioasele plăcinte pe care le pregătește
Cântăreața a declarat că ar face plăcintărie, lăudându-și mama pentru delicioasele plăcinte pe care le pregătește

Momentele mai puțin plăcute de care Irina Rimes a avut parte

Întrebată dacă s-ar reprofila, Irina Rimes știe concret ce ar face, pe baza faptului că mama sa gătește foarte bine. Cântăreața a declarat că ar face plăcintărie, lăudându-și mama pentru delicioasele plăcinte pe care le pregătește cu drag de fiecare dată. Fericirea Irinei se poate citi în ochi, dar orice pereche de ochi ascunde povești și mai puțin fericite. Deși condițiile în care artista trăia nu erau tocmai cele mai bune, acestea nu o împiedicau să fie fericită și să știe să se bucure și să fie mulțumită de ceea ce are.

”Niciodată nu m-au speriat problemele financiare. Înainte de piesa Visele, făceam 250 de lei pe weekend şi tot trăiam fericiţi. Mi-aduc aminte când locuiam în Crângași. Stăteam într-o locuință foarte mică, nu știu, de 2 pe 3, ceva de genul ăsta, și mi-adusesem de acasă un covor, perdele de la mama, aveam un calculator din ăla vechi, dar vechi, care atunci când pornește se aude ca o mașină. Aveam un pat de spirală și simțeam spiralele atunci când mă băgam în el, dar aveam cearșafuri acasă de la mama.

Cred că vreo trei luni am stat închisă în camera aia și mâncam hrișcă fiartă cu apă ca să nu mă îngraș. Eram la dietă. Mâncam hrișcă, două felii de parizer prăjite fără ulei și un iaurt și seara dacă aveam chef de ceva dulce piure de fructe și ce crezi, am fost fericită așa! În cămăruța aia, cu luminițe de Crăciun cu covorul de la mama, o oglindă improvizată, aveam locul meu unde mă făceam frumoasă. Dar era locul meu și mă simțeam fericită pentru că aveam lucrurile mele în camera aia”, a declarat Irina Rimes.

Urmăriți Impact.ro și pe