Cât costă revelionul la pensiunea Andreei Esca. Suma e una surprinzător de mică

Stan Filon, Gabriel Alexandru 29.12.2022, 18:38

S-a aflat cât costă Revelionul la pensiunea Andreei Esca! Îndrăgita prezentatoare de televiziune s-a lansat de ceva timp în lumea afacerilor. Deține mai multe clădiri de birouri, dar are și o pensiune într-o zonă superbă, foarte căutată de turiști.

Cât costă revelionul la pensiunea Andreei Esca

Așadar, Andreea Esca nu se pricepe doar la televiziune, dar are un nas fin și pentru afaceri. pe lângă mai multe clădiri de birouri, îndrăgita prezentatoare de televiziune deține și o pensiune în județul Cluj. Zona este foarte frecventată de turiști. Andreea Esca și-a deschis de ceva timp o pensiune Porumbacu de Sus și resortul este unul foarte căutat. Mai tot timpul anului camerele sunt închiriate, deoarece zona este una cu adevărat superbă.

Complexul turistic deținut de Andreea Esca și soțul său, Alexandre Eram, este format din mai multe căsuțe rustice, după care turiștii se dau în vânt. Peisajul montan este extrem de frumos, așa că turiștii care se cazează la pensiunea Andreei Esca se pot bucura de o imagine superbă: Munții Făgăraș, dar și Sibiul, care este extrem de aproape de locație.

Cat costa revelionul la pensiunea Andreei Esca
Cat costa revelionul la pensiunea Andreei Esca

Prețul de cazare este unul foarte atractiv

Turiștii se pot caza și de Revelion la pensiunea Andreei Esca, iar prețul este unul acceptabil. 350 de lei îi costă pe turiști să petreacă Revelionul la pensiunea respectivă, iar în preț este inclus și un mic dejun copios. Prețul acesta este valabil doar pe perioada sărbătorilor de iarnă, deoarece în cursul anului este și mai mic. Pentru o noapte de cazare turiștii plătesc 130 de lei, scrie click.ro.

Potrivit informațiilor din spațiul public, Andreea Esca a făcut profit încă din primul an al lansării resortului de lângă orașul Sibiu. Firma pe care funcționează resortul respectiv are ca domeniu de activitate „facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată” iar în acte figurează, în mod egal, atât Andreea Esca, cât și Alexandre Eram.

Parteneri de viață, dar și de afaceri

Cei doi sunt căsătoriți încă din anul 2000 și au împreună o fată. Celebra prezentatoare de televiziune a povestit în trecut cum și-a întâlnit partenerul de viață.

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro Tv pe vremea aceea şi mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic.

L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică….I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat”, a mărturisit Esca, în spațiul public, acum ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...