Se laudă că trăiesc în puf, dar au luat bani de la stat pentru înmormântarea tatălui lor. Ce sumă au primit Monica şi Ramona Gabor

Stan Filon, George Capoeanu 26.05.2021, 15:17

Surorile Gabor se scaldă în lux, se pozează în cele mai scumpe hoteluri din lume, fac poze pe yahturi de milioane de euro și se bucură de o viață de adevărați milionari. Cu toate acestea, celebrele surori au solicitat ajutor de înmormântare de la statul român, atunci când și-au pierdut tatăl.

Surorile Gabor au solicitat ajutor de înmormântare, atunci când și-au pierdut tatăl

Tatăl Monicăi Gabor a murit în urmă cu un an de zile. Părăsit de fiicele sale într-o garsonieră din Bacău, bărbatul a murit într-o sărăcie lucie. Monica și Ramona nu au putut ajunge la înmormântarea tatălui lor, din cauza pandemiei de coronavirus, însă au fost live pe telefoanele mobile și astfel au participat la înmormântare.

Emil Gabor avea probleme serioase de sănătate, care s-au agravat din cauza consumului de alcool, potrivit unor surse aproapiate familiei. Ajunsese să cântărească 46 de kilograme. “Avea o mulțime de probleme de sănătate, săracul. O fibroză chistică la plămâni, avea și ciroză. Ajunsese să fie extrem de slab. Avea perioade când bea zi de zi, iar asta îi afecta mult starea de sănătate, degeaba lua el pastile. Când îi ajungea cuțitul la os, atunci lăsa alcoolul pentru câteva zile. A fost internat în spital de multe ori. Săraca Alina, fata cea mare, avea grijă de el. De fiecare dată spunea că se învață minte și promitea că va avea grijă de el, însă după numai câteva zile o lua de la capăt. De câteva luni, Emil tot spunea că simte că i se apropie sfârșitul, spunea mereu asta, deși noi îi spuneam să nu mai cobească. Pur și simplu simțea”, ne mărturisea surse apropiate familiei Gabor.

Surorile Gabor au solicitat ajutor de inmormantare, atunci cand si-au pierdut tatal
Surorile Gabor au solicitat ajutor de inmormantare, atunci cand si-au pierdut tatal

Câți bani a primit Alina, sora cea mare, pentru a-și înmormânta tatăl

Cea care s-a ocupat de înmormântarea lui Emil Gabor a fost sora cea mare, Alina. Aceasta a alergat peste tot pentru ca tatăl său să aibă parte de o înmormântare creștinească. Tot ea a fost cea care a solicitat și ajutorul de înmormântare oferit de statul român.

Sora mai mare a Monicăi Gabor a primit un ajutor financiar de 5.429 lei din partea Casei Județene de Pensii Bacău, iar banii au fost asigurați din Bugetul de Asigurări Sociale de Stat, potrivit wowbiz.ro. Alina Flueraru, cea mai mare dintre surorile Gabor, este singura care a rămas acasă, la Bacău. Trăiește împreună cu familia sa într-o vilă de situată la intrarea în oraș.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...