Cât costă parfumul pe care îl folosește Delia Matache. Nu orice român își permite

Badea Violeta 02.05.2023, 19:40

Delia Matache nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Şi ca orice vedetă care se respectă, blondina pune mare preț pe imaginea sa. Nu de puține ori, artista a spus că dă foarte mulți bani pe haine, însa la fel de mult investeşte şi în parfumuri. Iată ce sumă uriașă plătește artista ca să miroasă frumos!

Cât costă parfumul preferat al Deliei Matache

Fără îndoială, Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite soliste din România. Ea câștigă bani frumoși din muzică, dar și din televiziune, mai exact de la Antena 1, acolo unde este jurată la emisiunea iUmor.

În plus, soțul său, Răzvan Munteanu, este un om de afaceri de succes, aşa că nici nu este de mirare că artista are posibilitatea de a-și satisface orice capriciu, fără să se uite la bani.

Chiar și pentru un simplu parfum, celebra cântăreață scoate din buzunar o sumă uriașă. Sticluța de la Opus IV Amouage, pe care artista o are acasă, costă nu mai puțin de 1.600 de lei.

Acest parfum oriental este promovat ca fiind unul destul de fin, dar cu un caracter sofisticat. Totodată, producătorii susțin că acesta conține cele mai speciale și calitative ingrediente din întreaga lume. Notele sale de vârf sunt tămâia și tutunul.

Citește și Lora și Delia sunt la cuțite? Adevărul abia acum s-a aflat, cine a publicat mesajele dintre cele două vedete!

Delia Matache
Delia Matache

Motivul pentru care Delia Matache nu vrea copii

Delia Matache și Răzvan Munteanu sunt căsătoriți de 11 ani, dar nu au copii. De foarte multe ori, artista a fost întrebată de ce nu vrea să devină mamă, așa că s-a decis să le răspundă tuturor printr-un video pe TikTok.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi.

Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații?

Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil”, a spus blondina în mediul online.

Citește și Delia, așa cum nu ai mai văzut-o. Schimbarea de look i-a lăsat pe toți mască: „În postul Paștelui?”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...