Răzvan Simion, atac direct la emisiunea “Vorbeşte Lumea”. Ce a spus matinalul despre cei de la Pro TV

Stan Filon 08.07.2021, 12:55
Răzvan Simion, atac direct la emisiunea “Vorbeşte Lumea”. Ce a spus matinalul despre cei de la Pro TV

Vedeta Antena 1 Răzvan Simion a avut un atac direct la emisiunea concurentă “Vorbeşte Lumea”, de la Pro TV! Matinalul de la ”Neața, cu Răzvan și Dani” a făcut o remarcă acidă în propria sa emisiune, unde a amintit de concurență. Se simte cumva amenințat Răzvan Simion?

Răzvan Simion, atac direct la emisiunea “Vorbeşte Lumea”

”Neața, cu Răzvan și Dani” face istorie la Antena 1 de mai bine de 13 ani. Emisiunea realizată de Răzvan Simion și Dani Oțil nu prea a mai avut concurență pe piața de televiziune, iar motivele sunt multe. Mereu se râde și se glumește, vecinele au fost în toți acești ani superbe și pline de umor, iar cei doi prezentatori au mereu glumele la ei. În plus, au mereu invitați numai unu și unu, iar multe melodii care au devenit apoi hit-uri în România s-au auzit pentru prima dată la ”Neața cu Răzvan și Dani”.

Ei bine, acum se pare că Pro TV vine puternic din urmă, după ce a format o echipă numeroasă la emisiunea ”Vorbește lumea”. Și-a schimbat recentș și denumirea: emisiunea se numește ”Gaşca Vorbeşte Lumea”. Numărul prezentatorilor a crescut și se anunță un val de schimbări.

Razvan Simion, atac direct la emisiunea Vorbeste Lumea
Razvan Simion, atac direct la emisiunea Vorbeste Lumea

Reacție acidă la adresa concurenței

Ei bine, reacția lui Răzvan Simion a venit exact pe această temă, deoarce mai făcea referire la colegii de la ”Neața cu Răzvan și Dani” drept ”gașca de la neatza”. Acesta a avut un dialog pe această temă cu colegul său de emisiune, bunul său prieten Dani Oțil.

Răzvan Simion: Nu mai putem folosi „gasca de la Neatza”

Dani Oțil: De ce?

Răzvan Simion: Pentru că a fost furată prin sustragere de alții

Așadar, nu se știe dacă Răzvan Simion se simte cumva amenințat de noua echipă de la Pro TV, dar cert este faptul că șefii Pro TV au adus nume noi. Printre noii veniți se numără matinalii de la PROFM – Mădălina Petre (fosta Veveriţă din echipa lui Măruţă) şi Sebastian Coţofană, dar șefii de la Pro TV au cooptat-o și pe cântăreaţa Theo Rose, foarte populară printre tinerii din România. Sore a revenit şi ea în echipă după mai bine de cinci ani, iar în echipa actuala a revenit şi Viviana Sposub.

Frumoasa Lora s-a retras din emisiune, după numai 5 luni, de când o înlocuise pe Adela Popescu. Cântăreața a spus doar că vrea să se axeze mai mult pe proiectele personale, în următoarea perioadă.