Cât costă o Dacia Duster Pick-Up. Cu ce dotări vine la pachet

Stan Filon 22.10.2020, 15:10
Cât costă o Dacia Duster Pick-Up. Cu ce dotări vine la pachet

S-a aflat cât costă noua Dacia Duster Pick-Up! Uzinele de la Pitești au făcut marele anunț al apariției noului model de autoutilitară construit pe platforma Duster. Prețul de pornire este de 22.546 de euro și noul Pick-Up are un spațiu flexibil de depozitare pentru a încărca până la 500 de kilograme, potrivit site-ului auto-bild.ro.

Iată cât costă o Dacia Duster Pick-Up

Așadar, gama Dacia are de astăzi un nou membru: Duster Pick-Up. Duster Pick-Up scapă de locurile din spate și de portbagaj, unde acum găsești o benă cu lungimea de 1,56 metri și un volum util de 1.000 de litri. Dacia spune că Duster Pick-Up poate căra până la 500 de kilograme. Mai mult decât atât, bena noului Puck-Up poate fi acoperită cu un oblon din materiale compozite montat pe o schelă metalică. Constructorul spune că este un sistem de operare simplu și practic.

Duster Pick-Up primește o singură motorizare, unitatea Blue dCi cu 115 cai-putere și 260 de Newtoni-metru disponibili de la 2.000 de rotații pe minut. Consumul declarat de producător este de 5,02 l/100 km în regim urban și 4,93 l/100 km în regim mixt, ceea ce reprintă o adevărată mană cerească pentru cei care o vor folosi.

Care este pretul unei Dacia Pick-Up
Care este pretul unei Dacia Pick-Up

Duster Pick-Up este oferit în culoarea Blanc Glacier și cu jante de 16 inchi

În versiune standard, Duster Pick-Up este oferit în culoarea Blanc Glacier și cu jante de 16 inchi. Dacia a precizat că, din punct de vedere tehnologic, Duster Pick-Up se bucură de toate dotările de siguranță și asistență de care dispune și versiunea SUV.

Duster Pick-Up a fost dezvoltat împreună cu Romturingia, unul dintre cei mai mari carosieri de autovehicule din țara noastră. Noua autoutilitară Dacia va debuta comercial pe data de 22 octombrie, când va deveni disponibilă la cumpărare în toată rețeaua comercială Dacia. După cum anunțam mai sus, prețul de pornire este de 22.546 de euro.

Uzinele ​Dacia trec printr-un moment destul de dificil, după ce vânzările europene au scăzut cu 40%. Cu toate acestea, compania a anunțat că va lansa chiar și un model electric.

Până atunciînsă, Dacia se pregătește să lanseze oficial și noile generații ale modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway, iar momentul este unul special. Mașinile utilizează o platformă tehnică modernă din grupul Renault, însă dispar din gamă motorizările diesel la aceste modele. Designul este ameliorat și Dacia speră să atragă și clienți mai tineri. Mașinile vor ajunge în showroom-uri cel târziu în luna noiembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...