Dacia Logan 3 va produce o mare dezamăgire românilor. Francezii i-au dat de gol pe producători

Andrei Cezar 25.05.2020, 19:50

Decizie neașteptată a constructorului de la Mioveni. Noul model de Dacia Logan, ce urmează să fie lansat în această toamnă, va fi disponibil doar în varianta sedan a mașinii, urmând ca modelul MCV să nu se mai producă, potrivit idevice.ro.

Dezamăgire pentru fanii Dacia Logan

Ies la iveală tot mai multe detalii în privința noului model de Dacia Logan. Dacă lansarea sa oficială va avea loc aproape sigur în cadrul Salonului Auto de la Paris din această toamnă, iată că vine și o veste mai puțin bună pentru fanii mărcii.

Dacia Logan 3 ar urma să fie produsă doar în versiunea sedan a modelului, constructorul de la Mioveni renunțând la varianta MCV. Informația a fost dezvăluită de o publicație franceză, potrivit Idevice.ro

Ar fi o dezamăgire în special pentru cei care își doreau mai mult spațiu de la o mașină din clasa ei, portbagajul mare de la MCV fiind foarte apreciat de unii dintre români. Decizia constructorului de la Mioveni este cu atât mai neașteptată, cu cât se pare că nici Lodgy nu va mai fi produs începând cu 2021.

Astfel, Dacia va renunța la două modele care aveau ca ”target” clienți ce erau atrași de spațiul mare pe care îl ofereau mașinile. Singura care ar putea îndeplini acest criteriu rămâne, deocamdată, Dacia Duster, însă prețul este mai mare față de modelele enunțate.

Dacia Logan 3 va produce o mare dezamăgire românilor. Francezii i-au dat de gol pe producători
Dacia Logan 3 va produce o mare dezamăgire românilor. Francezii i-au dat de gol pe producători

Dacia Logan 3 în teste

O variantă pentru Dacia de a recâștiga acest segment de public ar fi să revină la o nouă versiune de pick-up, care a dispărut din oferta producătorului de ceva vreme.

Până în momentul unui anunț oficial din partea producătorului român, cert este că Dacia Logan 3 își testează deja capacitățile pe străzile din România. Husa de camuflaj în care a fost surprinsă, la începutul acestui an, a lăsat să se vadă câteva dintre elementele care vor fi prezente pe noul model.

Amintim aici farurile LED, mânere ușilor diferite, și un portbagaj mai mare față de cel al predecesorului său. O altă modificare importantă este aceea că Logan 3 va mai fi construit pe noua platformă CMF-B și care se regăsește și la noile generații ale modelelor Renaul Clio și Captur.

Urmăriți Impact.ro și pe