Ce blondină din showbiz ar fi curtat Cătălin Măruță. Prezentatorul, pus într-o situaţie dificilă: „Minţi”

Antonia Iacobescu 03.07.2021, 12:12
Ce blondină din showbiz ar fi curtat Cătălin Măruță. Prezentatorul, pus într-o situaţie dificilă: „Minţi”

Vineri, 2 iulie, Ana Morodan a izbucnit în emisiunea lui Cătălin Măruță! ‘Contesa digitală’ a dat din casă și a vorbit despre secretele sale la rubrica ”Spui tot sau îți va lua gura foc?”

Ana Morodan a fost invitată în cadrul emisiunii de la PRO TV, dar nu se aștepta ca provocarea dată de Cătălin Măruță să fie chiar atât de dificilă. Vedeta nu s-a putut abține și s-a luat, în direct, de prezentatorul emisiunii.

Cătălin Măruță a curtat-o pe Ana Morodan?

Între Ana Morodan și Cătălin Măruță a avut loc un schimb de replici dure, după ce blondina a refuzat să răspundă la o întrebare. Lui Cătălin Măruță nu i-a convenit acest lucru, însă Ana Morodan s-a enervat și i-a dat o replică în stilul caracteristic prezentatorului tv.

„Nu fi nesimțit, știi că nu îmi place să bălăcăresc la televizor.”, i-a spus Ana Morodan lui Cătălin Măruță, fără rețineri.

Cu toate acestea, Ana Morodan nu a scăpat de întrebările incomode și s-a văzut nevoită să zică ce bărbați din showbiz i-au făcut avansuri. Răspunsul divei a stârnit hohote de râs.

”Ana Morodan: Codin, în glumă. De curtoazie, domnul Dan Capatos. Și tu.
Cătălin Măruță: Minți acum.
Ana Morodan: Păi nu m-ai prezentat frumos?”, a fost discuția dintre Ana Morodan și Cătălin Măruță.

De asemenea, Ana Morodan a dezvăluit că ar merge pe o insulă pustie cu Dorian Popa dacă ar fi nevoită. Ea nu a ezitat să spună nici ce persoană i-a fost antipatică la Masked Singer.

„Horia Brenciu. Dar așa, într-o manieră simpatică. Urla mai tare ca mine.”, a mai adăugat Ana Morodan, în direct, la PRO TV.

Ana Morodan s-a dat în spectacol și în emisiunea lui Mircea Dinescu

Ana Morodan a participat și la emisiunea lui Mircea Dinescu, ”Poezie și delicatețuri”, acolo unde a avut o ieșire halucinantă, în direct.

Gazda emisiunii și vedeta au stat de vorbă la un pahar de vin, iar ‘Contesa digitală’ s-a dat în spectacol.

”Dacă emisiunea de astăzi o să fie un eșec, mie o să mi se rupă. Mă scuzați! Faptul că am petrecut timp cu domnul Dinescu este mult mai prețios pentru mine decât orice rating pe care îl înregistrați voi”, a spus Ana Morodan.

Cătălin Măruță, în conflict cu Alex Velea și Antonia

În timp ce oamenii de rând se bucură să îl întâlnească, Alex Velea, un prieten vechi al prezentatorului și Cătălin Măruță, traversează o perioadă tensionată. Cei doi și-au spus vorbe dure și au ajuns astfel să nu își mai vorbească. Întregul conflict ar fi pornit de la câteva afirmații făcute de Cătălin Măruță, care a deranjat cuplul format de Antonia și Alex Velea.

Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în faţă. Nu e genul meu să împroşc cu noroi în stânga şi în dreapta. Cu Măruţă de asta m-am şi certat, că tocmai pe ei îi invita şi le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, şi a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aş fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârşit să spună că suntem bărbaţi‘, a declarat Alex Velea la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe