UEFA le-a dat o lovitură cruntă lui Messi, Ronaldo și Neymar. Anunțul oficial a fost făcut acum

Marian Cărăvan 24.08.2020, 18:47
UEFA le-a dat o lovitură cruntă lui Messi, Ronaldo și Neymar. Anunțul oficial a fost făcut acum

Sezonul 2019-2020 s-a prelungit neașteptat de mult din cauza pandemiei de coronavirus. UEFA Champions League și-a desemnat abia aseară câștigătoarea din acest an, aceasta fiind pentru a șasea oară în istorie Bayern Munchen. După finala de la Lisabona, UEFA a făcut un anunț important, iar starurile Messi, Ronaldo și Neymar au primit o lovitură cruntă.

Lovitură cruntă pentru Messi, Ronaldo și Neymar din partea UEFA

La câteva ore după finala Ligii Campionilor, câștigată de Bayern Munchen cu 1-0 în fața celor de la Paris Saint Germain, UEFA a anunțat echipa sezonului din cea mai tare competiție intercluburi din lume. Surpriză mare, printre cei mai buni 11 jucători din acest sezon de UEFA Champions League nu se regăsesc staruri precum Lionel Messi (Barcelona) și Cristiano Ronaldo (Juventus), eliminați prematur din competiție, dar nici finaliștii Neymar sau Kylian Mbappe, de la PSG.

Cu toate acestea, vicecampioana Europei dă patru jucători în echipa sezonului, la fel ca și câștigătoarea trofeului. Din echipa ideală a sezonului 2019-2020 mai fac parte câte un jucător de la Leipzig, Manchester City și Borussia Dortmund.

Cu 15 goluri, Robert Lewandowski (Bayern Munchen) este golgheterul Ligii Campionilor

Echipa sezonului 2019-2020 din UEFA Champions League

Conform UEFA, care a făcut luni anunțul oficial, echipa sezonului 2019-2020 din Liga Campionilor arată astfel:

Manuel Neuer (Bayern) – Joshua Kimmich (Bayern), Marquinhos (PSG), Presnel Kimpembe (PSG), Juan Bernat (PSG) – Serge Gnabry (Bayern), Angel Di Maria (PSG), Marcel Sabitzer (Leipzig), Raheem Sterling (Manchester City) – Erling Haaland (Borussia Dortmund), Robert Lewandowski (Bayern).

Titlul de golgheter al actualei ediții a Ligii Campionilor i-a revenit lui Robert Lewandowski (Bayern Munchen), care a marcat 15 goluri. Tot campioana Europei dă și cel mai bun portar, premiul revenindu-i lui Manuel Neuer, care nu a primit gol în șase dintre cele 11 meciuri. De altfel, Bayern Munchen, regină a Europei pentru a șasea oară în istorie, nu a pierdut niciun meci în acest sezon de UEFA Champions League.

 

Urmăriți Impact.ro și pe