Cât câştiga Andreea Marin la „Surprize, Surprize”, de fapt: “Se spunea de 10.000 de dolari”

Nicu Stan 09.04.2021, 13:08

Cât câştiga Andreea Marin la „Surprize, Surprize”, de fapt, Presa de la acea vreme vehicula suma de 10000 de doari. Zâna Surprizelor a dezvăluit că avea mult mai puțin.

Andreea Marin, dezvăluiri despre salariul pe care îl avea la Surprize, Surprize. ”Mai mult nu avea cum să îmi ofere, era un plafon”

Cât câştiga Andreea Marin la „Surprize, Surprize”, de fapt. Zâna Surprizelor a recunoscut că banii erau mult mai puțini, dar că ceea ce s-a întâmplat atunci a fost ca o rampă de lansare pentru ea. Andreea Marin a fost gazda emisiunii Surprize Surprize timp de nouă ani, fiind de altfel show-ul care a consacrat-o pe vedetă.

“Salariul pe care îl aveam la Surprize, Surprize era mic, nici vorbă de ce se vehicula. Se spunea de 10.000 de dolari. Nici vorbă, aveam mult mai puţin. Ceea ce am învăţat, însă, de la Valeriu Lazarov nu se compară cu nimic. A fost o şcoală de televiziune. El m-a învăţat cum să câştig banii prin forţele proprii, mi-a zis din start că mai mult nu are cum să îmi ofere, era un plafon”, a povestit Andreea Marin, la la Metropola TV.

Andreea Marin sustine ca nu avea un salariu mare la emisiunea care a consacrat-o
Andreea Marin sustine ca nu avea un salariu mare la emisiunea care a consacrat-o

Surprize, Surprize i-a adus faima Andreei Marin

Datorită acelei emisiuni prezentatoarea TV a ajuns să se numere printre personalitățile preferate ale telespectatorilor, reușind performanțe extraordinare de audiență încă de la primele ediții.

În ciuda faptului că Andreea Marin afișa mereu ținute spectaculoase și devenise o vedetă a showbiz-ului din România, salariul pe care îl primea Andreea Marin la “Surprize, Surprize” nu era deloc așa cum ar fi crezut lumea.

Românii, îndrăgostiți de Andreea Marin și Surprize, Surprize

Românii erau îndrăgostiți de emisiunea realizată de Andreea Marin și o urmăreau cu sufletul la gură în fiecare weekend, la TVR 1. Deși se bucura de un succes nemaiântânit în România, Andreea Marin nu câștiga atât de bine pe cât ar fi crezut telespectatorii.

Aparițiile spectaculoase și bugetul pe care se presupunea că îl are emisiunea Surprize Surprize nu se regăsea și în portofelul prezentatoarei. Aceasta a povestit de mai multe ori despre faptul că nu era nici pe departe atât de bine plătită pe cât se spunea sau pe cât și-ar fi dorit.

Andreea Marin rămânea fără bani de la o lună la alta

”Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget. Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori.

Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune”, povestea  Andreea Marin cu alte ocazii.

Urmăriți Impact.ro și pe