Exclusiv: Cât au slăbit vedetele, după experiența Asia Express de la Antena 1. Cântăreața Adda s-a întors, acasă, total schimbată

Redacția IMPACT 09.03.2020, 17:33
Exclusiv: Cât au slăbit vedetele, după experiența Asia Express de la Antena 1. Cântăreața Adda s-a întors, acasă, total schimbată

Vedetele show-ului Asia Express au revenit în țară la finalul anului trecut, după o perioadă în care au înfruntat provocări peste provocări. Aflați la foarte mare distanță de casă, de familii, dar și de telefoane, aceștia au dezvăluit abia la întoarcere tot ce li s-a întâmplat. Pe parcursul sezonului 3 din show-ul renumit pentru momentele extreme, mulți dintre participanți s-au văzut puși în situații limită.

Cât au slăbit vedetele, după experiența Asia Express de la Antena 1

Mai exact, încă de întoarcerea marcată la început de decembrie 2019, vedetele sezonului 3 din Asia Express au făcut tot soiul de dezvăluiri despre ce s-a petrecut cât au avut de înfruntat Drumul Comorilor. Marele premiu pus la bătaie, pentru seria în curs, este cel de 30.000 de euro, dar momentan nu se știe cine va fi învingătorul.

Exclusiv Cât au slăbit vedetele, după experiența Asia Express de la Antena 1. Cântăreața Adda s-a întors, acasă, total schimbată
Adda s-a întors acasă total schimbată după Asia Express. Foarte mult a slăbit și chef Bontea, dar și Maria Buză

Totodată, la fel ca prezentatoatea Gina Pistol, și participanții, din rândul vedetelor, au avut parte de condiții critice. S-au văzut nevoiți fie să cerșească după alimente, fie după un loc în care să se adăpostească, după cum a povestit, de curând, și chef Sorin Bontea.

Mai mult, la experiențele dure se adaugă și faptul că vedetele au înfruntat foamea. De aceea, printre ei se numără și participanți care au slăbit foarte mult, precum cântăreața Adda. Aceasta poate fi urmărită în cadrul Asia Express alături de soțul ei, și a slăbit 12 kilograme, pe parcursul celui de-al treilea sezon.

Cântăreața Adda s-a întors, acasă, total schimbată

În cadrul concursului televizat, filmat în locații cheie ca Filipine și Taiwan, i-a făcut pe concurenți să piardă din kilograme. Totuși, artista Adda s-a văzut fericită de această reușită, pentru că s-a bucurat că a putut să dea jos ușor din kilogramele nedorite și să fie cu mult mai activă.

Totodată, sursele Impact.ro, mai transmit că și Răzvan Fodor a experimentat o tonifiere similară. Artistul s-a văzut cu 8 kilograme mai suplu, după revenirea din Asia Express. Și pe chef Sorin Bontea, pe care telespectatorii îl pot urmări și în emisiunea Chefi la cuțite, tot pe Antena 1, l-a marcat competiția. Și acesta a slăbit aproximativ 8 kilograme. Cântărețul Speak, a înfruntat experiența alături de Ștefania, iubita lui, a slăbit aproape 5 kilograme, din pricina condițiilor înfruntate. Situațiile extreme au făcut-o și pe Maria Buză să piardă tot 5 kilograme.

Ediția transmisă duminică, pe data de 8 martie 2020, a reușit să claseze postul Antena 1 ca lider de audiență, pentru toate categoriile de public. A fost vorba despre cel mai mare rating înregistrat vreodată în istoria acestei televiziuni, de peste 1.700.000 de telespectatori, la nivel național.

Urmăriți Impact.ro și pe