Suma pe care au câștigat-o Sorin Bontea și Răzvan Fodor la Asia Express, după ce i-au învins pe Speak și Ștefania

Redacția IMPACT / 23.04.2020, 09:49
Suma pe care au câștigat-o Sorin Bontea și Răzvan Fodor la Asia Express, după ce i-au învins pe Speak și Ștefania

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt marii câștigători din sezonul 3 al Asia Express. Cei doi parteneri celebri de emisiune i-au învins pe cântărețul Speak și iubita acestuia, Ștefania. Mulți dintre urmăritorii show-ului de pe Antena 1 s-au întrebat și cu ce sumă de bani au plecat aceștia în urma apariției din emisiunea TV.

Ce sumă au câștigat Sorin Bontea și Răzvan Fodor la Asia Express?

Sezonul 3 din Asia Express i-a adus pe toți participanții în fața unor provocări foarte mari. Câștigătorii din acest an, Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea au reușit să îi detroneze pe ceilalți finaliști. Și anume, echipa formată din Speak și Ștefania a făcut mari furori pe parcursul edițiilor filmate. Totodată, este cunoscut că artistul a făcut marele par și și-a cerut chiar iubita în căsătorie, în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Suma pe care au câștigat-o Sorin Bontea și Răzvan Fodor la Asia Express, după ce i-au învins pe Speak și Ștefania
Răzvan Fodor și chef Bontea au luptat din greu pentru marele premiu, în Asia Express

Telespectatorii au urmărit ultima ediție din Asia Express cu sufletul la gură, în seara de miercuri. Sorin Bontea și Răzvan Fodor au devenit câștigătorii care au plecat acasă din cadrul emisiunii cu suma de 30.000 de euro, potrivit viva.ro. A fost o difuzare plină de suspans, pentru că nu mulți au fost cei care se așteptau la un asemenea traseu din partea acestei echipe. Încă din primele zile de filmări, aceștia au dat dovadă că formează o echipă foarte bună, fiind pe placul publicului român.

Drumul comorilor a fost unul care le-a adus o sumă impresionantă celor doi coechipieri din Asia Express. Momentele pline de amuzament, dar și situațiile până aproape de extrem au fost cele care au făcut prietenia dintre Răzvan Fodor și Sorin Bontea să fie una mai puternică. De aceea, au lucrat foarte bine în echipă și s-au dovedit a fi la fel de competitivi ca mulți participanți. I-au avut pe Speak și Ștefania ca rivali pe măsură și pe parcursul probelor finale, pe care le-au câștigat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI