Cât a costat înmormântarea lui Dichiseanu. Suma cheltuită de Simona Florescu şi Ioana întrece orice imaginaţie

Ana Ionescu, Cristi Ionică 26.05.2021, 11:24

Marele actor Ion Dichiseanu s-a stins din viață pe 20 mai, la Spitalul Floreasca din Capitală, după aproape patru luni de spitalizare. Deşi veștile erau bune despre starea sa de sănătate, din păcate actorul nu a mai putut lupta cu boala care îl chinuia de mai multe luni. A fost înmormântat regeşte, căci fiica sa Ioana și fosta soţie, Simona Florescu, au dorit ca toate dorințele marelui actor să fie îndeplinite și să fie condus pe ultimul drum așa cum el dorea.

Cât a costat înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu a fost înmormântat, cu onoruri militare, pe 22 mai în Cimitirul Bellu. Cu o zi înainte, trupul neînsuflețit al marelui actor a fost depus în foaierul Teatrului Nottara, unde colegii de breaslă și admiratorii au putut să își ia rămas-bun de la acesta. Înmormântarea a fost organizată în cel mai mic detaliu, iar Ioana, fiica lui Dichiseanu, a apelat la o firmă de servicii funerare pentru fi sigură că tatăl său va fi condus pe ultimul drum ca un rege.

Funerariile marelui actor au costat o sumă uriașă, iar toate detaliile au fost puse la punct de Gabriela Lucuțar. Potrivit acesteia, înmormântarea lui Ion Dichiseanu a fost una specială, cu detalii personalizate, iar costurile s-au ridicat la câteva zeci de mii de euro.

”Ioana, fiica maestrului Ion Dichiseanu, mi-a spus clar: El a vrut să plece că un rege, lucru care m-a impresionat enorm. Și, după ce ne-am sfătuit, în ciuda timpului scurt necesar pentru aranjarea tuturor amănuntelor, am organizat o înmormântare așa cum și-a dorit familia”, a dezvăluit Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de tristul eveniment.

Cât a costat înmormântarea lui Dichiseanu. Suma cheltuită de Simona Florescu şi Ioana întrece orice imaginaţie
Cât a costat înmormântarea lui Dichiseanu. Suma cheltuită de Simona Florescu şi Ioana întrece orice imaginaţie

Totul a fost personalizat, de la eșarfe până la sicriu

Gabriela Lucuțar a mărturisit, pentru fanatik.ro, că nu poate dezvăluie costul înmormântării, deoarece există un contract de confidențialitate pe care trebuie să îl respecte. Cu toate acestea, ea a precizat că o înmormântare personalizată ajunge undeva la 10.000 de euro, în funcție de cerințele familiei.

”Avem un contract de confidențialitate pe care îl voi respecta. Nu pot să spun suma exactă cu privire la înmormântarea maestrului Ion Dichiseanu, dar pot să spun că totul a fost personalizat în funcție de dorințele familiei. Ioana Dichiseanu și soțul ei, Adrian, sunt niște oameni extraordinari, cum nu am mai cunoscut, de o demnitate și cu un suflet rar. Mi-au spus că nu contează costurile, totul trebuie să fie în perfectă ordine și să fie exact așa cum am plănuit. Și așa a fost, împreună cu colegii mei de la Casa Funerară Memoria L, am avut grijă să respectăm indicațiile primite”, a explicat Gabriela Lucuțar.

Familia lui Ion Dichiseanu și-a dorit că înmormântarea actorului să fie una demnă de un rege și să amintească de viața și cariera marelui artist, a mai precizat organizatoarea evenimentului.

”Totul a fost personalizat, de la eșarfe, la sicriu, totul! A fost un eveniment cu totul și cu totul special, unul în care Ion Dichiseanu a fost condus pe ultimul drum așa cum a trăit: ca un adevărat maestru al artelor”, a mai spus Gabriela Lucuțar.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe