EXCLUSIV

Câștigătoarea Masterchef a pierdut toți banii, 50.000 de euro. Din ce a ajuns să trăiască acum (Exclusiv)

Stan Filon 07.08.2021, 15:06
Câștigătoarea Masterchef a pierdut toți banii, 50.000 de euro. Din ce a ajuns să trăiască acum (Exclusiv)

Câștigătoarea Masterchef a pierdut toți cei 50.000 de euro pe care i-a câștigat la clebra emisiune difuzată de Pro TV. Vorbim despre Jesica Zamfir, câștigătoarea sezonului 4, din 2014, care a primit marele premiu după ce a gătit fără greșeală în finala emisiunii.

Câștigătoarea Masterchef a pierdut toți banii, 50.000 de euro

Așadar, Jesica Zamfir, câștigătoarea sezonului 4, din 2014, de la MasterChef, recunoaște acum că a pierdut destul de repede toșii banii pe care i-a câștigat de la emisiune. Nu a fost să fie. Nu se consideră ghinionistă, deoarece a câștigat pe alte planuri.

Femeia ne-a declarat în exclusivitate că a investit toți banii într-un bistro, dar acesta nu a mers mai deloc, așa că s-a văzut în scurt timp nevoită să tragă obloanele peste afacere. Așa s-a dus marele premiu de 50.000 de euro de la Masterchef, dar nu regretă nimic. Este fericită alături de soțul și de cei doi copii. A devenit recent mamă pentru a doua oară, iar acest lucru i-a adus o enormă bucurie.

Castigatoarea Masterchef a pierdut toti banii, 50.000 de euro
Castigatoarea Masterchef a pierdut toti banii, 50.000 de euro

”Un copil e cea mai mare binecuvântare”

”Este foarte frumos, de când a venit al doilea copilaș, totul s-a dublat acum. Sentimentul de mamă, iubirea , grija, atenția, bucuria, totul. E și greuț, dar nu atât de mult cum îmi povesteau alte persoane sau cum îmi imaginam eu. Realizez că timpul trece foarte repede și nu vreau să pierd nici o etapă de bebelușeală plângându-mă de nopți pierdute sau lipsuri.

Dorm puțin dar deajuns. Încerc să îmi fac treburile casnice noaptea când dorm ei. Gătesc și fac curat de la 22:00 la 02:00, sunt în tura de noapte. Mă ajută doar soțul, alt ajutor nu am. Un copil e cea mai mare binecuvântare, dacă ar fi să mai vină unul e cu un scop. Așa că Dumnezeu știe ce va fi. Soțul stă cu ei cele patru ore dimineața pe care eu le dedic buticului meu cu cadouri.

Am un mic spațiu comercial pe care îl folosesc ca și birou. Aici îmi dedic timp mie și doar mie. Unele mame merg la sală câteva ore pe zi, eu stau aici și îmi fac de lucru. E aproape de casa mea și fug repede la copii cum au nevoie de mine”, ne-a declarat Jesica Zamfir.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...