Carmen Harra, previziune despre războiul din Ucraina. Va fi decisiv ce se întâmplă de Buna Vestire

Nicu Stan 25.03.2022, 09:30

Carmen Harra, previziune despre războiul din Ucraina. Va fi decisiv ce se întâmplă de Buna Vestire. Clarvăzătoarea este de părere că ceva decisiv se va întâmpla pînă în sărbătoarea care se celebrează azi, pe 25 martie. Fie războiul se oprește în mod miraculos, fie, dimpotrivă, escaladează în cel de-al Treilea Război Mondial.

Carmen Harra, prezice că pacea ar trebui să pună stăpânire pe Ucraina. Ce ar urma dacă nu se întâmplă asta

Carmen Harra a prezis că războiul din Ucraina ori se va opri, ori va escalda în al Treilea Război Mondial. Celebra prezicătoare lansase o dată limită pentru asta, respectiv ziua de azi, Ziua Bunei Vestiri, 25 martie 2022.

Celebra clarvăzătoare este de părere că soarta războiului va fi hotărâtă de China, care este „un pion important pe tabla de şah”.

Vladimir Putin va sfarsi rau, crede Carmen Harra
Vladimir Putin va sfarsi rau, crede Carmen Harra

Mesajul lui Carmen Harra

„Până de Buna Vestire ceva se întâmplă. Lucrurile sunt foarte tensionate şi pe muchie de cuţit şi lumea acţionează pe emoţii negative, pe spaimă şi pe frică. Adevărul este că, în acest moment, există două posibilităţi: sau Rusia se asociază cu China şi ei se simt atunci foarte puternici si nu le mai este frică de restul lumii, sau China nu va adera la această alianţă cu Rusia, sub influenţa NATO, a Americii, deşi China ar fi preferat să fie asociată Rusiei, nu NATO.

Pericolul îl reprezintă, de fapt, China, este un pion important pe tabla de şah. Şi poziţia ei va determina dacă Putin se simte destul de puternic să atace restul lumii”, a spus Carmen Harra.

Cum ar putea sfârși Vladimir Putin

Prezicătoarea a făcut referiri și la Vladimir Putin și la starea în care acesta se află din cauza războiului din Ucraina. De asemenea, prezicătoarea susține că Vladimir Putin nu va sfârși bine.

„El acum este într-o stare de nebunie dusă la maximum. Toată lumea pentru el este trădătoare. El din această bătălie iese înjunghiat. Plata vine şi pentru el, iar următoarele zile sunt definitorii”, a mai spus celebra clarvăzătoare în emisiunea Starea de veghe, moderată de Adriana Bahmuţeanu.

Pace ori al Treilea Război Mondial

În plus, clarvăzătoarea este de părere că Vladimir Putin se simte încolţit, că nu mai are încredere în nimeni şi că există şansa ca el să-şi dorească să-şi scape măcar pielea şi oprească războiul.

„Războiul poate merge în două direcţii: sau se aplanează undeva într-un mod miraculos, sau escaladează în ceea ce numim al Treilea Război Mondial. Am avut această viziune nefericită, cu bazele militare ale Americii atacate. Este posibil să se detensioneze situaţia acum până la Buna Vestire, după asta lucrurile ies de sub control. Părerea mea e că nu ne putem permite acest război şi că el de fapt nu se va întâmpla”, mai spunea Carmen Harra cu câteva zile în urmă.

Urmăriți Impact.ro și pe