EXCLUSIV

Carmen Harra a făcut analiza numerologică pentru Reghecampf. Actuala iubită va avea aceeași soartă ca primele lui soții? Ce apare în codul lui divin. EXCLUSIV

Carmen Andrei 18.10.2021, 14:50
Carmen Harra a făcut analiza numerologică pentru Reghecampf. Actuala iubită va avea aceeași soartă ca primele lui soții? Ce apare în codul lui divin. EXCLUSIV

Căsnicia celebrului antrenor de fotbal, Laurențiu Reghecampf, se află pe butuci, iar șansele ca acesta să mai revină în brațele soției, Anamaria Prodan, sunt, cel puțin teoretic, nule. Psihologul specializat în numerologie, vestita Carmen Harra, stabilită de peste 30 de ani în America, a interpretat, din punct de vedere numerologic, datele de naștere ale celor implicați în această situație complicată, în exclusivitate pentru impact.ro.

Ce spune Carmen Harra după ce a analizat numerologia lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a anunțat recent că vrea divorțul de Anamaria Prodan, ea se luptă să-și salveze căsnicia, iar despre Corina, femeia alături de care celebrul antrenor s-a pozat recent, se zvonește că ar fi însărcinată în trei luni și jumătate și că vor avea o fetiță. În tot acest iureș, celebrul psiholog, specializat în numerologie, Carmen Harra, a interpretat datele de naștere ale celor implicați în această situație complicată. Carmen Harra e de părere că toți, Reghe și femeile din viața lui, dar și copiii acestora, se cunosc din vieți anterioare, și că s-au reîntâlnit pentru a-și rezolva karmele moștenite.

Principiul Karmei mai arată, potrivit lui Carmen Harra, că și Corina va avea aceeași soartă ca primele două soții ale lui Reghe: ”Este fascinant ce arată numerologia pentru cele trei femei (Mariana, Anamaria și Corina – n.r.) din viața lui Reghe. Conform calculațiilor numerologice, el cu prima soție (Mariana – n.r.) a fost într-o relație temporară, iar cu a doua (Anamaria – n.r.) nu a fost o relație de suflete-pereche. Și el și Anamaria și-au creat o karmă rea cu Mariana. Este fascinant că Anamaria și Mariana se cunosc din vieți anterioare. Din păcate, numerologia lui arată că se repetă karma și (Reghe – n.r.) va trece și prin al treilea divorț tot înainte să se împlinească 14 ani de mariaj. În codul lui divin are patru căsnicii, deci vor urma încă două căsătorii”.

Ce spune Carmen Harra dupa ce a analizat numerologia lui Laurentiu Reghecampf
Ce spune Carmen Harra dupa ce a analizat numerologia lui Laurentiu Reghecampf

”Cei doi băieți ai lui Reghe se cunosc dintr-o viață anterioară”

Carmen Harra mai susține că cei doi băieți ai lui Laurențiu Reghecampf, Luca, din prima căsnicie, și Laurențiu Jr, din relația cu Anamaria Prodan, vor rămâne prieteni pe viață: ”Anamaria are o relație karmică cu Luca, primul lui copil. Iar Luca și Laurențiu jr se știu, de asemenea, dintr-o viață anterioară, desfășurată în perioada Primului Război Mondial. Indiferent de neînțelegerile părinților, Luca și Laurențiu jr vor rămâne prieteni buni pe viață și se vor ajuta ca frații. Codul divin al lui Laurențiu jr coincide cu codul divin al Marianei, prima soție a lui Reghe. Este o încurcătură karmică, ce arată că ei se cunosc din mai multe vieți anterioare”.

Carmen Harra, stabilită în America, a analizat, pentru impact.ro, și numerologia vestitei Anamaria Prodan, privind viitorul ei: ”Numerologia arată că Anamaria vrea să își refacă viața, își va găsi un partener mai tânăr, dar cel mai probabil nu va mai face pasul spre căsătorie pentru a-și securiza averea. Ea ține foarte mult la bani. Și, tot conform codului ei divin, nu va mai avea alți copii. Este devastată de această despărțire, dar se străduiește să salveze aparențele și este o femeie puternică, va depăși cu bine situația. În fața karmei nu poți face nimic să o oprești când te-a lovit. Vorbim în acest caz de karme nerezolvate, moștenite din vieți anterioare. Dacă se rezolvă, karmele nu se mai repetă. Însă karmele nerezolvate se repetă la nesfârșit, inclusiv în viețile viitoare. Ei s-au mai întâlnit, s-au mai confruntat și în vieți anterioare, dar n-au înțeles cum să-și rezolve karma și aceasta se tot repetă. Șansa lor este să-și rezolve karma într-o viață viitoare”.

”Laurențiu va avea patru copii. Va mai urma un copil”

Referitor la câți moștenitori va avea Laurențiu Reghecampf, celebrul psiholog, specializat în numerologie, a menționat, în exclusivitate pentru impact.ro: ”Va avea tot patru copii, deci va mai urma încă un copil. Putea să-și rezolve karma, dacă nu intra într-o altă relație și dacă nu făcea alți copii. Tendința lui este să creeze la infinit aceeași situație pe care a mai trăit-o cu ani în urmă. Karma este o repetiție, conceptul karmei înseamnă subconștientul reactiv, care interacționează pe aceleași elemente care s-au creat deja. Iar fetița pe care Reghe urmează să o aibă cu actuala iubită (Corina – n.r.) este reîncarnarea fetiței pe care Reghe a pierdut-o la primul mariaj (Ana Lisa Cristina – n.r.)”. 

Laurențiu Reghecampf a divorțat de prima lui soție, Mariana Pfeiffer, pentru a se căsători cu Anamaria care era însărcinată la acea vreme cu Laurențiu jr. Reghe și Mariana au un fiu, pe Luca, și au avut și o fetiță, Ana Lisa Cristina, care s-a stins din viață la un an și o lună, în iulie 1998, din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Urmăriți Impact.ro și pe