Carmen Harra a spus ce urmează să se întâmple în următorii ani cu omenirea. Veştile sunt îngrijorătoare

Ioana Bucur, Alexandru Teodorescu 12.09.2021, 23:33
Carmen Harra a spus ce urmează să se întâmple în următorii ani cu omenirea. Veştile sunt îngrijorătoare

Pandemie, criză economică, scumpiri record, creșterea euro, instabilitate politică…problemele cu care se confruntă deja românii sunt doar începutul unei perioade dificile. Carmen Harra, celebrul parapsiholog, psiholog și numerolog, a spus ce urmează să se întâmple în următorii ani cu omenirea.

Carmen Harra face previziuni îngrijorătoare – Urmează un colaps economic mondial mult mai grav decât criza din 1929

Suntem abia la începutul unei crize financiare ce va schimba întreaga lume, în următorii ani. Carmen Harra a dezvăluit că din 2025 până în 2029, problemele se vor agrava și se va ajunge, în cele din urmă, la o cădere monetară ce va duce la înlocuirea banilor din hârtie și a monedelor  cu o monedă electronică.

„Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva”, a spus Carmen Harra.

Parapsihologul a adăugat că se va ajunge într-o situație mult mai gravă decât colapsul mondial din 1929, de la care au trecut aproape o sută de ani, precizând că astfel de evenimente se repetă ciclic.

„Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic.

Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a coninuat Carmen Harra, la Antena 3.

Carmen Harra
Carmen Harra

„Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă”

Nici la capitolul sănătate situația nu va fi mai bună, susține Harra. Pandemia de Covid-19 marchează doar începutul unui șir de noi tulpini și noi virusuri ce vor avea un impact dramatic asupra populației.

„Situația, din nou, din punct de vedere mondial, la nivelul sănătății este tot la fel de dureroasă. Toate aceste schimbări se vor produce, abia după aceea putem să ne considerăm că intrăm într-o eră economică mai stabilă. Era prin care noi trecem acum și în următorii ani este de zbucium, de urcușuri, coborâri, de căderi monetare. Situația este scăpată de sub control, părerea mea.

Consecințele sunt dramatice, iar inflația este fără precedent, absolut fără precedent în istoria a 100 de ani. Noi suntem, la ora actuală, vreo 7 miliarde și ceva, o să scădem substanțial din cauza acestor virusuri. Poate ajungem la 5, poate chiar la 4 miliarde, deci o scădere incredibilă a populației.

Recomandabil este să ne întoarcem la cum trăiau bunicii, străbunicii noștri, la țară. Să-și planteze, să-și facă grădini, pentru că acolo mergem, din nefericire, dată fiind situația globală economică. Astea sunt resursele cu care noi, la un moment dat, ne putem hrăni singuri”, a spus Carmen Harra, pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe