Carmen Grebenișan, momente de panică la Survivor România 2023, după ce i s-a făcut rău: „Vai de capul meu, ce m-am încălzit”

Badea Violeta 15.05.2023, 22:56
Carmen Grebenișan, momente de panică la Survivor România 2023, după ce i s-a făcut rău: „Vai de capul meu, ce m-am încălzit”

Carmen Grebenișan a trecut prin momente dificile în ediția de luni, 15 mai, a competiției Survivor România 2023. Creatoarei de conținut i s-a făcut rău după ce a terminat proba. Aceasta a cedat în urma efortului depus și a avut nevoie de ajutorul medicului pentru a-și reveni. Iată ce s-a întâmplat!

Carmen Grebenișan, epuizată la Survivor România 2023. Vedeta a căzut la pământ

Au fost clipe de panică luni, pe data de 15 mai, la Survivor România 2023. În jocul pentru recompensă, Alexandra Porkolab și Carmen Grebenișan s-au duelat. Învingătoare a ieșit prima. În schimb, creatoarea de conținut a ieșit destul de „șifonată” din luptă.

Carmen Grebenișan a acuzat stări de rău la finalul probei, iar medicul i-a sărit imediat în ajutor. De asemenea, Andrei Krișan a încercat să o ajute să se ridice, dar blondina a căzut, din nou, în genunchi și a mărturisit că se simte amețită.

„Aoleu, îmi revin imediat. Vai de capul meu, ce m-am încălzit. De ce am leșinat așa?”, a spus Carmen Grebenișan.

„Stai, lasă-mă un pic, lasă-mă un pic, că-s amețită. Dă-mi un pic de apă că simt că…Văd negru.”, a mai spus creatoarea de conținut, asta în timp ce Andrei Krișan și medicul încercau să o ajute să-și revină.

Citește și Când are loc finala Survivor România 2023. Mai sunt doar câteva săptămâni!

Carmen Grebenisan a acuzat stari de rau la Survivor Romania 2023
Carmen Grebenisan a acuzat stari de rau la Survivor Romania 2023

„Știu că am amețit la un moment dat și cam atât”

În cele din urmă, Carmen Grebenișan a fost luată de medic și a revenit mai târziu la bancă. Vedeta a fost întrebată de Andrei Krișan și Alexandra Porkolab cum se simte, iar aceasta a răspuns: „Nu știu ce să vă zic.

Nu știu. Nu-mi amintesc. Știu că am amețit la un moment dat și cam atât. Am amețit rău de tot de la căldură. Zici că am leșinat cu ochii deschiși, așa am…Nu mai știu ce am făcut.”

Citește și Fericire mare în familia Survivor, așteaptă un copil. Au ținut totul secret, dar acum nu se mai ascund!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...