Cum s-a pozat Carmen de la Sălciua în dormitor. A pus fotografia pe Instagram iar fanii au reacţionat imediat: „Eşti regina”

Nicu Stan, Ozana Mazilu 20.06.2021, 14:49

Cum s-a pozat Carmen de la Sălciua în dormitor. A pus fotografia pe Instagram iar fanii au reacţionat imediat: „Eşti regina”. Mai multe amănunte, în articolul de mai jos, precum și în galeria foto.

Carmen de la Salciua și-a lăsat fanii cu gura căscată. Ce fotografie incitantă a postat cântăreața pe rețeaua de socializare

Cum s-a pozat Carmen de la Sălciua în dormitor. A pus fotografia pe Instagram iar mesajele de la fani au început să curgă.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică de petrecere, iar melodiile ei ajung rapid la inimile oricui. Artista reușește să se facă apreciată nu doar prin talentul ei de cântăreață, ci și prin felul ei de a se comporta, precum și a felului în care arată.

Carmen de la Salciua, fotografia care a incins internetul
Carmen de la Salciua, fotografia care a incins internetul

Carmen de la Salciua, apropiată de fanii ei virtuali

Este genul de vedetă care ține mereu contactul cu fanii de pe rețelele de socializare, împărtășindu-le acestora toate noutățile din viața ei profesională, dar și multe chestii interesante din viața personală.

În plus, Carmen de la Sălciua este, de asemenea, și un bun sfătuitor pentru prietenii ei virtuali. De multe ori primește întrebări despre viață sau relație și încearcă mereu să ajute sufletele rătăcite, căci și ea a trecut prin momente grele și știe cât de greu se trece peste aceste momente.

Carmen de la Salciua, prezentă zilnic pe rețeaua de socializare

Astfel, nu trece nici măcar o zi în care Carmen de la Salciua să nu posteze o fotografie sau un mesaj la InstaStory și pe pagina personală. De curând, artista a luat pe toată lumea prin surprindere cu o poză.

În urmă cu doar câteva ore, Carmen de la Salciu a reușit să pună tot internetul pe gânduri cu o fotografie foarte sexy.

Cum s-a pozat Carmen de la Salciua

Astfel, Carmen de la Sălciua s-a pozat în oglindă, îmbrăcată doar cu o cămașă cu un animal print, fără a purta nimic altceva, astfel că imaginiația fanilor se poate opri acolo numai unde ei vor, cu privire la ce poartă artista pe dedesubt.

De asemenea, Carmen de la Salciua și-a făcut și o schimbare de look. Schimbarea a făcut-o la nivelul părului. Astfel, cântăreața a apărut cu nuanța părului de un ciocolatiu deschis și se pare că a decis să nu mai umble la lungimea părului. Astfel, ea are acum părul până la nivelul umerilor. De asemenea, în doar două ore, imaginea sexy a cântăreței a strâns peste 7.5 mii de aprecieri în scurt timp.

Persoanele singure sunt puternice

”A fi singur nu e un status. E un cuvânt care descrie o persoană care este suficient de puternică să trăiască și să se bucure de altcineva! A trebuit să îmi înlătur toată toxicitatea ca să îmi recapăt puterea de femeie, a trebuit să muncesc să devin independentă și nu pot fi ținută decât cu fapte care să coincidă cu vorbele.

Probabil niciodată nu voi fi îndeajuns de deschisă să vorbesc detașat de viața mea privată, dar poate cândva aceste cuvinte sau sfaturi vor servi cuiva care are nevoie de ele”, scria Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe