Carmen Brumă, propunere indecentă pe internet. Fotografia care i-a aprins pe fani. „Dacă îți place dezbrăcată”

Anca Manolica 23.01.2023, 12:25

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că soția lui Mircea Badea este o apariție de senzație. Carmen Brumă a încins, nu de puține ori, rețelele sociale cu postările sale, mai puțin „îmbrăcate”. Iar cei care o urmăresc nu se pot abține din a nu-i face complimente și chiar propuneri mai indecente. Cu ce fotografie a aprins recent internetul.

Carmen Brumă, propunere indecentă pe internet

Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu de aproximativ 23 ani și au împreună un fiu de nouă anișori. Femeia este extrem de apreciată de urmăritorii săi pe rețelele sociale, adunând o comunitate foarte mare. Aceasta îi ajută pe cei care doresc să adopte un stil de viață sănătos și vor scape de kilogramele în plus.

În ultimii ani, atenția ei a fost îndreptată către fitness și nutriție, după ce, cu mult timp în urmă s-a confruntat și ea cu probleme de greutate. Vedeta este absolventă a unor cursuri de tehnician nutriționist, instructor de aerobic-fitness, dar și de consilier pentru dezvoltare personală, iar acum activează în acest domeniu.

Carmen Brumă
Carmen Brumă

Fotografia care i-a aprins pe fani

Ajunsă la 45 de ani, partenera lui Mircea Badea se laudă cu un corp de invidiat. Extrem de mândră de felul în care arată și dispusă să îi motiveze și pe cei care doresc să arate bine, ea postează extrem de des fotografii în care lasă la vedere formele sale bine lucrate.

Citește și: Alimentul care potolește pofta de dulce, dezvăluit de Carmen Brumă. Sfaturi utile în sezonul rece pentru a te păstra în formă

Nu de puține ori a încins rețelele sociale cu postările sale, fanii lăsându-i fel și fel de comentarii. Unii i-au adus cuvinte de laudă pentru felul excepționat în care arată, în timp ce alții au mers mai departe și au venit cu propuneri indecente. Așa s-a întâmplat și în cazul ultimei postări, în care un internaut a îndemnat-o să treacă la site-urile pentru adulți. Vezi imaginea în Galeria FOTO.

„Arati superb, esti frumoasa, ai un corp frumos. Daca iti place dezbracata. De ce nu postezi pe site-uri pentru adulti ? Sau fa video chat, sa te putem vedea in toata splenduarea, ca ai ce arata.”, i-a scris un internaut.

„Superba” / „Arăți impecabil, felicitări” / „NR 1 !!!! FFELICITARI CARMEN !” / Frumoaso”, au scris alți fani ai superbei vedete.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...