Mircea Badea renunță la un obicei vechi de 25 de ani. Carmen Brumă va fi în culmea fericirii

Stan Filon 10.12.2022, 16:38
Mircea Badea renunță la un obicei vechi de 25 de ani. Carmen Brumă va fi în culmea fericirii

Mircea Badea renunță la un obicei vechi de 25 de ani, doar pentru a-i sancționa pe austriecii care nu au dorit România în Schengen. Așadar, îndrăgitul om de televiziune se alătură miilor de români care boicotează pur și simplu firmele austriece care se îmbogățesc pe spinarea românilor, iar partenera sa de viață, Carmen Brumă, este în culmea fericirii.

Mircea Badea renunță la un obicei vechi de 25 de ani

Realizatorul de televiziune Mircea Badea s-a alăturat și el demersului a mii de români, care s-au decis să le dea o lecție austriecilor care nu ne-au dorit în Spațiul Schengen. Unii își retrag banii din băncile austriece din România, alții refuză pur și simplu să mai alimenteze cu carburant din benzinăriile deținute de firme austriece în România.

Ei bine, Mircea Badea s-a decis să protesteze și el pentru refuzul Austriei la aderarea României la Schengen. Mai exact, vedeta TV a mărturisit recent că bea foarte mult energizant și de azi, de ieri, ci de …zeci de ani. Ei bine, chiar dacă nu consideră că se va schimba ceva, Mircea Badea a declarat că va renunța să mai bea energizantul produs de o firmă din Austria.

Mircea Badea renunta la un obicei vechi de 25 de ani. Carmen Bruma va fi in culmea fericirii
Mircea Badea renunta la un obicei vechi de 25 de ani. Carmen Bruma va fi in culmea fericirii

„Dacă îmi propun, pot să fiu rău”

„În primul rând, presupusul boicot – care vine pe parte emoțională – nu se va întâmpla sigur. Îmi aduc aminte foarte bine, ca și cum ar fi fost azi, că, la un moment dat, pe vremurile cu mitingurile, cu Dragnea, nu mai intru în detalii, a fost o treabă cu o bancă… Și eu m-am dus acolo, am zis nu se poate, am lichidat conturile. Cine a mai fost din arealul meu de răspândire care a făcut la fel? Nimeni! Eu am fost pe acțiune. Deci, stați liniștiți, vom scoate niște aburi pe nări acum și nimic altceva nu se va întâmpla.

În al doilea rând, sigur că noi acum părem victime. S-a făcut o mare nedreptate. Corect. Doar că la statutul nostru de victime noi am contribuit, practic în toată istoria noastră recent. Noi ne-am fundamentat și consolidat un statut de victimă foarte consistent.

Eu chiar sunt capabil să boicotez şi sunt capabil de efort îndelungat. Dacă îmi propun, pot să fiu rău. Şi poate mă las de energizantele lui peşte. Şi aşa nu mă mai energizează, beau o găleată şi mă culc. Îţi dai seama câţi bani le-am dat?Auzi, ştii ce? Mă las de energizantele lu’ peşte şi gata. Sigur!”, a spus Mircea Badea la emisiunea În Gura Presei.

Cea mai fericită pentru decizia luată de Mircea Badea nu poate fi decât partenera sa de viață, Carmen Brumă, cunoscută pentru faptul că a adoptat de ani de zile un stil de viață sănătos. Cu siguranță a încercat de nenumărate ori să-l facă pe Mircea Badea să renunțe la energizante, însă fără vreun rezultat, până când Austria a refuzat aderarea României la Spațiul Schengen.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...