Alimentul care potolește pofta de dulce, dezvăluit de Carmen Brumă. Sfaturi utile în sezonul rece pentru a te păstra în formă

Andra Daoud 07.10.2022, 15:54

Carmen Brumă și-a transformat pasiunea pentru sport și alimentație sănătoasă în stil de viață și chiar în meserie. La cei 45 de ani ai săi, vedeta este cel mai bun exemplu că prin muncă și disciplină se poate ajunge la rezultate incredibile. Ea nu doar că își inspiră fanii să aibă un stil de viață sănătos, dar le dă și sfaturi și are și câteva programe speciale pentru slăbit.

Cum scapi de pofta de dulce, potrivit lui Carmen Brumă

Carmen Brumă promovează de ani buni sportul și alimentația sănătoasă, iar în urmă cu ceva timp a lansat pe piață și programe de slăbit, care s-au dovedit a fi eficiente pentru cei care le-au încercat. Dincolo de programele contra-cost, vedeta are și o mulțime de sfaturi și ponturi gratuite pentru cei care o urmăresc pe social media.

În plină toamnă, Carmen Brumă a dezvăluit care sunt alimentele pe care ar trebui să le consumăm în acest sezon și ce beneficii au. Pe listă se regăsește și un aliment care taie pofta de dulce, problemă cu care se confruntă mulți oameni în procesul de slăbire.

„1. Rădăcinoase: sfeclă roșie, gulie, țelină, morcov.

2. Dovleac: sursă de vitamina B, fier, betacaroten, potasiu, glucide cu absorbție lentă. Ameliorează dispoziția, te ajută să-ți controlezi pofta de dulce.

3. Crucifere: varza, conopida, broccoli (persoanele care au probleme cu tiroida trebuie să aibă grijă la cantități).

4. Fructe: pere, struguri, gutui, prune.

5. Nuci: ideal de consumat după ce au fost sparte (curățate)” a scris Carmen Brumă, pe pagina de Facebook.

Alimentul care potoleste pofta de dulce, dezvaluit de Carmen Bruma. Sfaturi utile in sezonul rece pentru a te pastra in forma 4
Carmen Bruma promoveaza de ani buni sportul si alimentatia sanatoasa

Carmen Brumă, sfaturi despre cum să nu te îngrași în vacanță

Carmen Brumă se menține la aceeași greutate de ani buni, însă lucrurile nu au stat dintotdeauna așa. În adolescență, vedeta s-a confruntat cu kilogramele în plus, însă odată ce a reușit să slăbească, s-a menținut la același număr de kilograme. Carmen Brumă are câteva secrete care o ajută să nu acumuleze în greutate nici de sărbători sau atunci când merge în concediu la all inclusive, așa cum pățesc mulți oameni.

„Am tot fost întrebată zilele acestea de către voi dacă şi ce am mâncat în Bulgaria, în vacanţă. Am mâncat, dar nu aiurea. Am mâncat în funcţie de câtă mişcare am făcut. Vacanţele în sistem all-inclusive sunt formula cea mai periculoasă pentru că ai tendinţa de a mânca mai mult.

Hai să gust şi din asta, şi din asta, dar gustatul ăsta îţi aduce şi nişte kilograme în plus. E un echilibru de bun simţ dacă vrei să îţi păstrezi greutatea”, a spus Carmen Brumă pe Instagram, vara aceasta, după ce s-a întors de la mare.

Urmăriți Impact.ro și pe