Carmen Brumă, ipostază incendiară la munte! Iubita lui Mircea Badea și-a pus costumul de baie și a ieșit la zapădă. Foto

Diana Radu 10.01.2020, 15:33
Carmen Brumă, ipostază incendiară la munte! Iubita lui Mircea Badea și-a pus costumul de baie și a ieșit la zapădă. Foto

Carmen Brumă și-a șocat din nou fanii cu o nouă apariție incendiară. După ce iubita lui Mircea Badea s-a pozat la temperaturi cu minus într-o ținută sumară de vară, acum aceasta a revenit cu o nouă poză în costum de baie. Se pare că noul an a venit pentru Carmen cu mai mult curaj, astfel vedeta a scăpat de orice inhibiții.

Carmen Brumă, ipostază incendiară la munte! Cum au reacționat fanii când au văzut-o?

Iubita lui Mircea Badea a renunțat la hainele groase, deși anotimul cere asta, și a scos artileria grea. Penultima postare de pe rețelele de socializare a surprins-o lipsită de inhibiții și foarte sexy. Aceasta s-a pozat într-un costum de baie negru, cu ochelari de soare și o călciulă pe cap, pe balcon. Mulți dintre urmăritorii săi au criticat-o pentru apariția lipsită de inhibiții, ceea ce a ambiținat-o pe Carmen să le de-a replica. Astfel, vedeta a făcut o nouă postare pentru a le închide gura celor care au criticat-o. Iată ce mesaj le-a transmis iubita lui Mircea Badea!

”Am înțeles că era o problemă cu balconul la poza anterioară, așa că am ieșit în curte! Pentru neîntinatele de pe fb vexate că sunt în costum de baie, să știți că la munte există piscine în aer liber încălzite, în care, culmea, nu-ți dau voie să intri în costum de schi, chiar daca ești soție și mama! Pentru cele interesate de o supersiluetă de plaja în orice anotimp, vă las link ul programului meu”, a scris Carmen Brumă pe pagina sa de Facebook.

Carmen Brumă, costum de baie
Carmen Brumă, o nouă ipostază sexy la munte

Fanii lui Carmen Brumă sunt extrem de uimiți de schimbarea mare pe care a făcut-o în ultima vreme. Ultima postare a vedetei a adunat peste 4.000 de like-uri și a stârnit o nouă serie de comentarii din partea internauților. Cu toate acestea vedeta nu se sfiește să-și expună corpul trans prin inel, pentru care a renunțat la multe dintre plăcerile vieții.

”Bravo, Carmen! Arăți prea bine și lucrul acesta deranjează”, ”Cine spune că nu e bine să te pozezi în costum de baie dacă ești mamă sau soție?”, ”Știm toți că arăți bine, dar care e scopul sau motivul pentru care te expui în felul acesta?”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Urmăriți Impact.ro și pe