Carmen Brumă, apariție de vis din vacanță. Mircea Badea este un om fericit, cu siguranță

Ana-Maria Tudor 30.08.2023, 11:08

Carmen Brumă a generat o adevărată agitație pe internet prezentând câteva imagini impresionante din timpul vacanței. Partenera lui Mircea Badea a provocat o avalanșă de comentarii din partea utilizatorilor online, aceștia manifestându-și fără reținere admirația față de aspectul ei fizic perfect.

Cum s-a pozat Carmen Brumă în vacanță

Ei bine, partenera lui Mircea Badea atrage privirile fanilor cu fiecare apariție a sa. Deși este mămica un băiețel, Carmen Brumă, este și mândra posesoare a unei siluete de invidiat.

Rezultatul aspectului ei fizic nu se datorează genelor bune, ci disciplinei, deoarece ea manifestă o grijă deosebită față de alegerile sale alimentare și integrează sportul în mod constant în viața ei.

Carmen Brumă a stârnit un adevărat val de entuziasm prin postările recente de pe o platformă de socializare. Ea este extrem de activă în mediul online, utilizându-și paginile pentru a împărtăși cu comunitatea sa nu doar cele mai frumoase clipe din viață ei, dar și sfaturile și secretele pe care le adoptă pentru a-și menține aspectul fizic.

Citește și: Rețeta secretă de dietă a lui Carmen Brumă. Se prepară foarte simplu și nu îngrașă

Totodată, ea profită de această oportunitate pentru a susține diverse servicii și produse ale companiilor cu care are parteneriate.

Partenera lui Mircea Badea a distribuit un scurt clip video, cu o durată de numai câteva secunde, iar materialul surprinde diverse momente cu ea din vacanță. Astfel, o putem observa ieșind din piscină, aplicând produse de îngrijire a părului, imediat după ce a făcut o baie și apoi îmbrăcată într-o rochie ce-i evidențiază silueta impecabilă.

Reacțiile admiratorilor nu au întârziat să apară

Așa cum era de așteptat, postările au generat o vâltoare de reacții din partea utilizatorilor din mediul online, atrăgând sute de aprecieri și comentarii.

Admiratorii lui Carmen Brumă și-au exprimat în mod deschis admirația pentru aspectul său fizic, recunoscând eforturile pe care le-a depus pentru a obține o astfel de siluetă, rezultat al menținerii unui stil de viață sănătos și echilibrat. Iată câteva dintre comentariile internauților.

Vezi și: Carmen Brumă are o siluetă de invidiat de peste 20 de ani: „Încă trăiesc cu această teamă, nu dispare niciodată” EXCLUSIV VIDEO

„Așa da reclame! Ieșirea din piscină în felul acela…îmi ajunge mesajul unei persoane de calitate care știe ce și mai ales cât”,

„Doamna Carmen Brumă, în primul rând, vă felicit pentru ceea ce faceți dumneavoastră, oferiți cele mai bune sfaturi”,

„Doamne, cât ești de frumoasă!”,

„Carmen, ești minunată! Sunt rare situațiile în care inteligența se întâlnește cu frumusețea.”,

„Superbă Carmen Brumă!”, spun doar câteva dintre comentariile postate de persoanele care o apreciază pe frumoasa partenera a lui Mircea Badea.

Urmăriți Impact.ro și pe