Carla’s Dreams, declaraţie de dragoste fără ocolişuri. E o premieră pentru artist: „O femeie am”

Ioana Bucur 23.05.2022, 10:37
Carla’s Dreams, declaraţie de dragoste fără ocolişuri. E o premieră pentru artist: „O femeie am”

Au cucerit publicul din România cu primul „P.O.H.U.I.”. De aproape un deceniu, scot hit după hit și cu toate că au un număr uriaș de fani, pot ieși pe stadă liniștiți, fără să fie recunoscuți. Identitatea muzicienilor rămâne un mister ascuns sub machiajul spectaculos ce le acoperă chipurile. Solistul Carla’s Dreams a făcut recent o declarație de dragoste fără ocolișuri, o premieră pentru artistul din Republica Moldova.

Solistul Carla’s Dreams, mesaj pentru iubită

Mănuși albe, hanorac negru cu logo-ul trupei, ochelari de soare și acel machiaj – așa s-au obișnuit românii să îi vadă mereu pe membrii celebrei trupe, fie că vorbim despre emisiuni, concerte sau videoclipuri. În timp ce unii fug după celebritate, visând la momentul în care să fie recunoscuți pe stradă de admiratori, acești artiști și-au lăsat muzica să fie vedetă, viața lor privată rămânând…privată.

În ciuda tuturor speculațiilor, fotografiilor ce au circulat în anumite perioade în spațiul public, românii încă nu știu cum arată muzicienii. Invitat recent la podcastul lui Mihai Bobonete, solistul Carla’s Dreams a răspuns cu umor și sinceritate provocărilor juratului „Românii au talent”

Întrebat de Bobonete care sunt femeile celebre care îl atrag, solistul de la Carla’s Dreams a recunoscut că îi plac cele cu o frumuseţe aparte.

„Să ştii că nu îmi plac neapărat păpuşile, cele despre care toată lumea spune că sunt frumoase. Îmi plac femeile cu o frumuseţe aparte, care au acel ceva. Îmi place Charlize Theron, de exemplu. Îmi place frumuseţea specială, nu neapărat tipică”, a explicat artistul.

Auzind răspunsul muzicianului, Bobonete i-a intrat în joc, întrebându-l, în glumă, dacă nu cumva actrița are „nasul borcănat”, artistul mărturisind că ar fi dispus să treacă peste această „imperfecțiune”.

Carla's Dreams, declaraţie de dragoste fără ocolişuri. E o premieră pentru artist: „O femeie am”

„Eu sunt basarabean, totul e fără semnătura, deci totul e pe vorbe”

La final, râzând, acesta a dorit să precizeze, însă, că o singură femeie i-a furat inima. „Oricum, o femeie am şi numai pe una o iubesc!”. Câteva momente mai târziu, s-a întors spre camera de filmat și a făcut cu mâna, un mesaj simpatic pentru partenera sa și o premieră pentru el.

Din discuția celor doi nu a putut să lipsească o curiozitate a actorului. Mihai Bobonete l-a întrebat dacă iubitele sale sunt rugate să semneze un contract de confidențialitate.

Mihai Bobonete: Dar femeile din viaţa ta trebuie să semneze un contract de confidenţialitate? La intrare sau la ieşire?

Solistul de la Carla’s Dreams: Eu sunt basarabean, totul e fără semnătura, deci totul e pe vorbe. Semnează un contract verbal.

Mihai Bobonete: Dacă ai o relaţie serioasă şi se duce altcineva în locul tău acasă îşi dă seama? Te recunoaşte după aluniţe? Sau cum?” – Bobonete

Solistul de la Carla’s Dreams: Eu sunt şocat pentru că cineva chiar îşi imaginează că eu mă duc aşa acasă. Salut vecine! Vezi că nu eu am dus gunoiul. Nu, nu ajung niciodată acasă aşa. Femeia ca femeia, dar restul clar au contract!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...