Adela Popescu, detalii picante din viața de cuplu. Dezvăluirea care l-a uimit pe Bobonete. „Ești nebună la cap”

Andra Daoud 11.04.2022, 18:04

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu discret și nu prea le place să dea detalii din viața personală, însă din când în când, mai fac câte o excepție. Prezentatoarea de la Vorbește lumea a fost invitată recent în podcastul colegului ei de la Pro TV, Mihai Bobonete, și a făcut câteva dezvăluiri care l-au lăsat fără replică până și pe el.

Adela Popescu, detalii picante din viața de cuplu

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu prea „dau din casă” atunci când vine vorba despre intimitățile de cuplu, însă din când în când, fac dezvăluiri care devin virale. Adela a fost invitata lui Mihai Bobonete în cea mai recentă ediție a podcastului „Da, bravo”, în care au dezbătut diverse subiecte.

Vedeta a povestit despre copilăria ei la Șușani, despre cum și-a descoperit pasiunea pentru muzică și ce provocări a întâmpinat în perioada în care juca în telenovele românești.

Mihai Bobonete a avut însă și câteva curiozități mai delicate, iar Adela Popescu nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume. Gazda podcastului obișnuiește să își întrebe invitații care au copii cum reușesc să mai aibă momente de intimitate cu soțul/soția după nașterea copiilor. Și cum Adela și Radu au trei copii, Bobonete nu putea rata ocazia de a auzi răspunsul prezentatoarei.

Trebuie să ți se pară că îți place. Fix tensiunea aia. E adrenalină”, a răspuns Adela Popescu, atunci când Bobonete a întrebat-o cum reușesc ea și Radu să aibă momente de intimitate când sunt copiii în casă.

Nu cred! N-ai cum. Ești nebună la cap?”, a fost reacția lui Mihai Bobonete, la auzul răspunsului.

Adela Popescu, detalii picante din viața de cuplu. Dezvăluirea care l-a uimit pe Bobonete. „Ești nebună la cap”
Adela Popescu și Radu Vâlcan

„Tati n-o bate pe mami”

Mihai Bobonete a mers mai departe și a vrut să știe cum ar reacționa Adela Popescu daca fiii ei ar surprinde-o „în fapt”. Răspunsul vedetei? (le-ar spune n.r.) „Tati n-o bate pe mami. Eu am citit despre asta și lor, de fapt, li se pare o super agresiune”.

Cât despre cel mai exotic loc unde Adela și Radu au avut parte de momente intime, prezentatoarea nu s-a ferit să dezvăluie că a fost vorba despre baia unui aeroport.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei telenovele românești în care jucau amândoi și de acolo până la o relația nu a fost decât un singur pas. Vedeta a povestit în trecut că prima lor întâlnire a fost în Bulgaria, iar de atunci au trecut mai bine de 10 ani. În urmă cu 6 ani au devenit, oficial, o familie, iar de atunci s-au născut cei trei copii ai lor: Alexandru, Andrei și Adrian.

Podcastul cu Adela Popescu i-a cucerit pe internauți, astfel că, la trei zile de la apariția pe canalul de YouTube al lui Mihai Bobonete, a ajuns să fie pe locul 2 în Trending și să aibă aproape 400.000 de vizualizări.

Urmăriți Impact.ro și pe