Solistul de la Carla’s Dreams, mărturisire despre femeile din viaţa lui. Ce trebuie să ştie acestea despre identitatea artistului

Andra Daoud 22.05.2022, 12:37

Pe băieții de la Carla’s Dreams îi știe toată lumea, datorită melodiilor pe care le cântă. Nimeni nu știe însă cum arată ei, cu excepția câtorva persoane aproapiate. Artiștii basarabeni au decis să păstreze misterul în ceea ce privește chipul lor și, de când s-au lansat, apar numai mascați. Ce știu despre identitatea lor femeile cu care au relații? Solistul a răspuns la întrebarea de pe buzele multora.

Solistul de la Carla’s Dreams, despre femeile din viața lui

Băieții de la Carla’s Dreams sunt, de departe, cei mai misterioși artiști din peisajul muzical. Apar tot timpul pictați pe față și nimeni dintre fanii lor nu știe cum arată. Oamenii apropiați lor trebuie să păstreze discreția și să nu îi dea de gol, iar acest lucru se aplică și în cazul femeilor cu care au o relație.

Solistul trupei o fost invitat recent în podcastul lui Mihai Bobonete, unde a vorbit și despre subiectul relațiilor. Gazda podcastului a vrut să știe cum procedează artistul atunci când are o relație, dacă le pune pe femeile din viața lui să semneze un contract de confidențialitate sau dacă merge pe încredere.

Mihai Bobonete: Dar femeile din viaţa ta trebuie să semneze un contract de confidenţialitate? La intrare sau la ieşire?

Solistul de la Carla’s Dreams: Eu sunt basarabean, totul e fără semnătura, deci totul e pe vorbe. Semnează un contract verbal.

Mihai Bobonete: Dacă ai o relaţie serioasă şi se duce altcineva în locul tău acasă îşi dă seama? Te recunoaşte după aluniţe? Sau cum?” – Bobonete

Solistul de la Carla’s Dreams: Eu sunt şocat pentru că cineva chiar îşi imaginează că eu mă duc aşa acasă. Salut vecine! Vezi că nu eu am dus gunoiul. Nu, nu ajung niciodată acasă aşa. Femeia ca femeia, dar restul clar au contract!

Solistul de la Carla’s Dreams, marturisire despre femeile din viata lui. Ce trebuie sa stie acestea despre identitatea lui
Carla’s Dreams, in podcasul lui Mihai Bobonete

De ce apare mereu Carla’s Dreams cu mască

Mulți s-au întrebat de ce artiștii de la Carla’s Dreams au ales să apară în public numai cu fețele pictate și de ce nu își dezvăluie identitatea nici după atâția ani. Solistul trupei a răspuns în trecut la această curiozitate și a spus că faptul că apare cu fața acoperită de vopsea îl ajută să fie mai autentic, să transmită mai bine și să fie mai deschis cu publicul.

„Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis… În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă.

În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii”, a mărturisit acesta, într-un interviu acordat în trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe