Care sunt cei mai corecți concurenți de la Survivor România. Sindy a spus tot după ce a ieșit din emisiune

Nicu Stan 12.05.2021, 08:49
Care sunt cei mai corecți concurenți de la Survivor România. Sindy a spus tot după ce a ieșit din emisiune

Care sunt cei mai corecți concurenți de la Survivor România. Sindy a spus tot după ce a ieșit din emisiune. Dezvăluirile fostei concurente care a părăsit Republica Dominicana, în articolul de mai jos.

Sindy a făcut declarații incendiare după ce a părăsit Survivor România. A spus care sunt cei mai de treabă concurenți

S-a aflat care sunt cei mai corecți concurenți de la Survivor România. Sindy a spus tot după ce a ieșit din concursul din Republica Dominicană. Sindy a vorbit despre strategiile din echipa Războinicilor, precum și despre întreaga ei experiență din cadrul show-ului TV Survivor România.

Astfel, fosta concurentă de la Survivor România a spus că a observat, în momentul în care s-a dat de partea lui Albert, că a ieșit favorita publicului.

Sindy a parasit Survivor Romania
Sindy a parasit Survivor Romania

Ce relație aveau Războincii cu Maria

În plus, a vorbit despre relația pe care o aveau concurenții de la Războinici cu Maria. Fosta Războinică Sindy susține că și Albert ar fi avut oarece probleme de comunicare cu Maria.

„Când am ieșit eu favorita, după am avut un mic conflict cu Sorin și după nu am mai ieșit favorită și am crezut că lumea a sărit pe mine că sunt rea. Noi nu aveam de unde să știm cum votează sau ce crede lumea de acasă. Se pare că eu când am ieșit favorită, am ieșit favorită pentru că l-am susținut pe Albert. Și Maria când a intrat a ieșit favorită imediat pentru că l-a susținut pe Albert.

Maria avea multă energie

Asta a fost o strategie, zic eu, pentru că Albert uneori… Au fost mici conflicte, uneori și el se mai enerva pe Maria sau nu o suporta într-un fel, dar asta nu s-a dat la televizor. Oricum, avea o energie ciudată. Eu nu am nimic personal cu ea. Eu aș fi putut să ies favorită, dacă eram falsă. Dar eu nu pot să fiu așa. Albert poate să iasă favorit, dar să merite! Dacă ia puncte, nu am nimic cu el, sa iasă favorit, să câștige Survivor”, a declarat Sindy, potrivit wowbiz.ro.

De asemenea, Sindy a mai vorbit și despre Elena Marin. Spune despre Faimoasă că a fost o adversară foarte puternică și extrem de bună pe trasee.

Ana, cea mai puternică adversară

Elena Marin era o adversară foarte puternică. Era foarte bună, a doua oară când intra deja știa să arunce, prindea foarte bine mișcările, și pe traseu și pe partea finală. Ana era prima, era bombă.

Ana a fost cea mai puternică adversară. Era foarte foarte rapidă și hotărâtă, cu ambiție și foarte foarte talentată la partea finală”, a mai declarat Sindy.

Urmăriți Impact.ro și pe