Care sunt alimentele pe care Regina Elisabeta le-a interzis total la Palat. Nu le suportă în meniu

Badea Violeta 07.09.2022, 13:00
Care sunt alimentele pe care Regina Elisabeta le-a interzis total la Palat. Nu le suportă în meniu

Regina Elisabeta a II-a are niște reguli stricte pe care bucătarii trebuie să le respecte atunci când gătesc. Aceasta are propriile gusturi în ceea ce privește mâncarea, la fel ca oricine altcineva. Astfel, angajații de la Palatul Windsor trebuie să se asigură că nevoile ei sunt satisfăcute. Iată care sunt alimentele pe care monarhul refuză să le consume!

Alimentele pe care Regina Elisabeta a II-a refuză să le consume

Poate că Regina Elisabeta a II-a este cunoscută pentru blândețea si bunătatea ei, dar când vine vorba de mese, aceasta poate fi surprinzător de pretențioasă.

Monarhul evită să mănânce anumite alimente, fie pentru a evita respirația urât mirositoare, fie pentru a preveni intoxicațiile alimentare, spune Darren McGrady, fostul bucătar al Reginei Elisabeta, care a lucrat pentru ea timp de 15 ani.

Iubit de unii, disprețuit de alții, usturoiul este un aliment pe care îl iubești sau îl urăști. Nu este deci o surpriză uriașă faptul că această aromă alimentară, care provoacă o respirație cu miros deosebit a doua zi, este interzisă la Majestatea Sa.

În cadrul emisiunii MasterChef din Australia, Ducesa de Cornwall spunea că, atunci când se află în angajamente oficiale, nu este servit niciu preparat care conține usturoi.

[rssfeed id='1609318597' template='list' posts=2]

Citește și Cine a fost Alice de Battenberg, soacra Reginei Elisabeta a II-a. Mama Prinţului Philip a renunţat la rochiile de bal pentru hainele bisericeşti!

Ce produse a interzis Regina Elisabeta la Palatul Windsor
Ce produse a interzis Regina Elisabeta la Palatul Windsor

Restul alimentelor interzise de Regină

De asemenea, în meniul Reginei Elisabeta a II-a nu se regăsește niciun preparat care conține ceapă și boia. Majestatea Sa nu le suportă tot din cauza respirației urât mirositoare pe care acestea o pot provoca după consum.

Totodată, monarhul evită și amidonul. McGrady a lăsat să se înțeleagă că Majestatea Sa preferă mâncărurile simple, formate doar din legume cu carne sau pește.

Mai mult, scoicile sunt strict interzise de către Elisabeta a -II-a, cu toate că acestea pot fi considerate o delicatesă de către unii. Carnea scoicilor prezintă un risc ridicat de toxiinfecție alimentară, așa că este considerată prea riscantă pentru ca Majestatea Sa să o consume.

În schimb, Regina Elisabeta a II-a este o mare fană a salatelor, a peștelui la grătar, și a puiului însoțit de o garnitură de legume. Și în ceea ce privește carnea, Majestatea Sa are anumite preferințe. Aceasta le-ar fi transmis bucătarilor că trebuie să fie gătită foarte bine.

Citește și S-a aflat ce se va întâmpla după moartea reginei Elisabeta a II-a. Britanicii, dezgustați de „scurgerea de informații”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...