Care este numele real al Regelui Charles. Ce scrie în actul lui de identitate? Puțini știu asta

Corina Oprea 08.05.2023, 12:54
Care este numele real al Regelui Charles. Ce scrie în actul lui de identitate? Puțini știu asta

Încoronarea i-a adus lui Charles și mai multă atenție din partea publicului, care vrea să afle tot mai multe detalii despre noul rege al Marii Britanii. Un aspect pe care putini îl cunosc este numele real al acestuia, despre care nu a vorbit niciodată public. Este mai complex decât pare și mulți s-au orientat către această idee.

Cum se numește, de fapt, regele Charles

O lume întreagă îl cunoaște pe Regele Charles, mai ales după ce a primit noul titlu, dar puțini știu care este numele lui real. Acest detaliu rămâne un mister pentru toată lumea, pentru că a primit la botez cu totul alt nume decât cel cu care s-a afișat mereu în lumea publică.

Chiar dacă toată viața a trăit în atenția oamenilor, puțini știu ce scrie în cartea lui de identitate. Până acum a fost cunoscut drept Prințul Charles, Prințul de Wales și, după încornorare, Regele Charles al III-lea. Numele total este, însă, Charles Philip Arthur George. Pentru că are o funcție regală, nu a avut nevoie de numele de familie niciodată.

Scandal nou în viața Regelui Charles

La doar câteva zile de la încoronare, scandalurile au început deja în viața Regelui. Un bărbat de 57 din Marea Britanie susține că este fiul secret al regelui Charles al III-lea și al reginei consoartă Camilla. Acesta spune că cei doi l-ar fi dat în plasament și le cere acum să îl recunoască și să își asume că au un copil pe care până acum l-au renegat.

Bărbatul spune că și-ar dori ca Regele și Regina să recunoască faptul că au avut o aventură înainte de a-și oficializa relația, pe care și-ar dori să și-o asume acum.

”Acum ești rege, asta nu mă face mai puțin fiul tău. Când ți-am scris în particular, te-ai oprit? Când ți-am scris în public te-ai oprit? Când ai făcut-o pe Camilla să nu fie negociabilă, te-ai oprit? Deci, este corect să mă opresc doar pentru că tu ești acum rege?

Cu toate acestea, acum că sunteți rege și regină consoartă, vă cer să vă luați amândoi un moment de gândire și vă îndemn să rezolvați problema mea pentru totdeauna. Cunosc adevărul, îmi amintesc ce ați făcut, unde ați intervenit în viața mea pentru propria voastră agendă și nu voi înceta să caut dreptate.”, scrie Simon Dorante-Day.

 

Urmăriți Impact.ro și pe