Care este numele real al Ginei Pistol. Puțini știu acest detaliu din buletinul vedetei

Raluca Alexe 10.06.2023, 15:34

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit de curând, astfel că blondina și-a schimbat numele. Puțini știu care este acum numele întreg al vedetei dar și cum se va prezenta de acum înainte.

Cum o cheamă, de fapt, pe Gina Pistol

Gina Pistol este una dintre cele mai iubite vedete din România. Ea și-a unit destinul cu cel al lui Smiley pe 27 mai, iar cu acest prilej și-a schimbat și numele din buletin. Înainte de a deveni soția lui Smiley, în buletinul său scria că se numește Georgeta Pistol. Asemena partenerului său, Gina nu și-a construit cariera în jurul numelui său real.

În timp pe ce Smiley îl cheamă Andrei Tiberiu Maria, Georgeta Pistol a devenit Georgeta Maria. Gina a fost sfătuită, însă, de un astrolog, să nu renunțe la numele său de familie chiar atât de ușor, astfel că a ales să păstreze ambele nume. Așadar, vedeta a devenit Georgeta Pistol Maria.

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1981 și este de origine din Roșiori de Vede, unde a absolvit Școala de Arte și Meserii. Acolo a fost vânzătoare, dar și-a dorit mai mult, astfel că a ajuns la București, unde s-a angajat la un alt magazin. I s-a propus să fie model, fiind remarcată frumusețea sa naturală, iar ea a acceptat, urmând ca în anul 2000 să ajungă pe coperta Playboy.

La cinci ani după apariția sa pe coperta revistei pentru bărbați, și-a început cariera în televiziune, unde a prezentat emisiunea „Nu suntem blonde”. Ulterior, a ajuns să joace alături de trupa Divertis. A mai avut diverse colaborări în televiziune, până când, în 2016, a devenit prezentatoarea emisunilor „Chefi la cuțite” și „America Express”. Odată cu retragerea din televiziune, rolul său din ambele emisiuni a fost preluat de Irina Fodor.

Urmăriți Impact.ro și pe