Andreea Bălan și Jador, prinși din nou împreună. Dovada că între cei doi ar fi mai mult decât o prietenie

Mihnea Tălău, Mihai Ianoși 28.04.2023, 14:58

Cu toate că au negat că între ei ar fi o relație amoroasă, Andreea Bălan și Jador au fost din nou surprinși împreună. Ei s-au întâlnit de această dată în zona Floreasca, unde au vrut să între într-un local de lux care însă se închidea, din cauza orei târzii.

Surprinși din nou împreună

Cu câteva săptămâni, cei doi au fost filmați, de paparazii Cancan, în mașina cântăreței în timp ce păreau că se sărută. Andreea a mers să-l ia pe artist de la o petrecere, iar el se afla într-o stare euforică. Imediat după ce au apărut imaginile, cei doi au negat că între ei ar exista ceva mai mult decât o relație profesională.

Iată cu recent, Andreea Bălan și Jador au fost surprinși din nou împreună. Cei doi au vrut să se bucure de o seară în oraș, dar restaurantul din Capitală la care voiau să meargă se apropia de ora închiderii din cauza orei târzii. De data aceasta, între Andreea Bălan și Jador nu au mai existat gesturi tandre, ci s-au comportat ca doi prieteni. Cântărețul a fost cel care a condus de data aceasta, în timp ce vedeta a stat în dreapta, potrivit Cancan.

Experiența unică trăită de Andreea Bălan în India
Andreea Bălan 

În ultimul timp, Andreea Bălan și Jador au devenit foarte apropiați

De câteva luni Jador tot apare în compania idolului său din copilărie, Andreea Bălan. Anul trecut, în decembrie, manelistul a stat pentru prima dată lângă cea care l-a fermecat când era puști. Apoi, cei doi s-au reîntâlnit, în februarie, de această dată, la ski, în Austria. Din acel moment ar fi început să o curteze insistent, iar cu doar câteva zile înainte de Paște, între cei doi a avut loc un sărut pasional. Au dat-o, practic, pe față, iar cântărețul de muzică de petrecere a “lovit” decisiv.

Andreea Bălan și Jador au devenit foarte apropiați după ce au lansat împreună piesa „Cu inima ta”, iar acum își mai doresc să lanseze melodii împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...