Andreea Marin, făcută praf de Cătălin Botezatu şi Raluca Bădulescu. “Obosit, ieftin”

Ioana Bucur 06.09.2021, 20:09

Celebra prezentatoare a vrut să impresioneze prin eleganță și rafinament, însă a dat greș. Andreea Marin a fost făcută praf de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, în direct. Designerii nu au menajat-o deloc. Cine a primit, în mod surprinzător, laude de la cei doi?

Andreea Marin, criticată în direct. Apariția vedetei a fost făcută praf de Cătălin Botezat și Raluca Bădulescu

După plecarea designerului din proiectul „Bravo! Ai stil”, Cătălin Botezatu ș Raluca Bădulescu fac, din nou, echipă într-o rubrică spumoasă la emisiunea lui Teo Trandafir. Cei doi au analizat la sânge cele mai recente apariții ale vedetelor din România, iar complimentele s-au lăsat așteptate.

Printre cei care nu au primit o notă prea mare a fost nimeni alta decât Andreea Marin. Totul a pornit de la o fotografie publicată de prezentatoare pe o rețea de social media, din vacanța în Italia. Îmbrăcată într-o rochie albă, cu ochelari de soare la ochi, eșarfă cu buline în păr și un plic mic, tot cu buline, în mână, vedeta nu i-a impresionat deloc pe cei doi:

„Ar fi elegantă, dar ce facem cu gentuţa? E un portofel obosit, ieftin. Iar eşarfa e la fel. Dacă pui perle la gât de ce mai pui şi inimoară?”, a declarat, vizibil dezamagit, Cătălin Botezatu. „Ea a vrut un look Italian, dar băi, nene, pui o eşarfă mare şi gentuţa aia? Atunci când ai o siluetă mai masivă, de ce ieşi cu poşetuta aia? Eşarfa nu îmi place deloc”, a spus şi Raluca Bădulescu.

Nu toate domnele și domnișoarele celebre au fost criticate. Pe lista „așa da” a intrat Daniela Crudu, pe care Cătălin Botezatu a recunoscut că o apreciază și admiră pentru faptul că își asumă și se folosește din plin de atuurile sale fizice: „Îmi place de ea, e sexoasă prin excelenţă. E pe set, îmi place, geanta se potriveşte. E foarte bine”, a spus Bote.

Praspăt căsătorită, Carmen Grebenișan a fost și ea lăudată, de data asta, de Raluca Bădulescu: „E zeiţă înnăscută, arată bine. E cel mai bun exemplu că nu trebuie să porţi branduri mari pentru a arăta aşa”, a spus jurata „Bravo! Ai stil”.

Andreea Marin, făcută praf de Cătălin Botezatu şi Raluca Bădulescu
Andreea Marin, criticată pentru fotografia din vacanță

Cătălin Botezatu a ajuns la spital

Cătălin Botezatu nu mai face parte din echipa show-ului „Bravo! Ai stil”, dar asta nu înseamnă că are un program mai lejer. Din contră, designerul este mai mereu pe drumuri, pentru a onora contractele sau invitațiile la evenimente. Se pare că oboseala și-a spus cuvântul, artistul ajungând, în urmă cu câteva zile, la spital, după ce i s-a făcut rău brusc.

În ciuda recomandărilor primite de la medicii care s-au ocupat de el, Cătălin a decis să nu rămână internat în spital, el fiind așteptat, în aceeași zi, la filmările pentru rubrica „Așa da, așa nu!”, din cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D.

„După ultimul tur de forță, fiind jurat atât la „Miss România”, la București, cât și la „Mister Bulgaria”, la Varna, artistului i s-a făcut brusc rău, ajungând ieri pe perfuzii, la spital. Nu a dorit să rămână internat, căci era așteptat, în aceeași zi, la filmările rubricii de modă „Așa da, așa nu!”, din cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D ”, au dezvăluit apropiații lui, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

La doar câteva ore după ce a ieșit din spital, Cătălin Botezatu se urca într-un avion cu destinația Timișoara, unde era așteptat de organizatorii „Timișoara Fashion Week”, eveniment care se desfășoară în acest sfârșit de săptămână.

„Deși ar fi trebuit să se odihnească, Bote nu a rămas acasă. A vrut să participe la celebrul eveniment de modă, unde vineri și sâmbătă va avea două prezentări de modă, colecția de rochii de lux și cea de costume bărbătești. Apoi, săptămâna viitoare, Cătălin Botezatu va fi la Cluj, la celebrul eveniment muzical Untold”, ne-au mai dezvăluit aceleași surse.