Cuplu nou la Puterea Dragostei! Cu cine se iubește acum Roxana

Stan Filon 11.02.2021, 17:38

Una dintre cele mai dorite femei din România, fostă concurentă la Puterea Dragostei, iubește din nou! Chiar dacă bărbații din România roiesc în jurul ei, frumoasa nu are ochi decât pentru iubitul ei. Cei doi se iubesc nebunește și au gânduri mari.

Cuplu nou la Puterea Dragostei

Vorbim despre Roxana Buzoiu, care s-a făcut remarcată și a intrat în atenția publicului după ce a fost concurentă a sezonului 1 Puterea Dragostei. Formele ei apetisante au făcut să viseze cu ochii deschiși foarte mulți bărbați din România.

Roxana Buzoiu a declarat că iubește și este iubită. Tânăra a fost curtată de mulți bărbați și câțiva chiar au reușit să-i intre în gratii. Bomba sexy a fost cuplată cu mai multe personalități din showbiz-ul autohton, printre care și Bogdan Mocanu. A suferit mult dar acum s-a remontat și a dat șansă dn nou iubirii.

Cuplu nou la Puterea Dragostei
Cuplu nou la Puterea Dragostei

”Sunt cu un băiat de vreo trei luni de zile”

Roxana Buzoiu are un nou iubit cu care se înțelege de minune și care-i face toate poftele. Chiar dacă relație este la început, faimoasa șatenă este îndrăgostită lulea și se poate declara chiar împlinită. Roxana Buzoiu se pare că vrea să-l țină secret pe noul ei iubit, deoarece nu a vrut să ofere prea multe detalii despre bărbatul misterios.

”Sunt cu un băiat de vreo trei luni de zile și îmi place tare mult de el”, a spus Roxana Buzoiu, pentru un post de tleviziune. Despre fostul său iubit, Alex Turcu, nici nu vrea să mai audă, deoarece este un episod încheiat din viața ei. Nici despre motivul pentru care s-au despărțit nu a vrut să vorbească. ”De Alex Turcu, m-am despărțit de 3-4 luni, nici măcar nu mai vorbim. E un băiat foarte rău și prefer să nu”, a mai mărturisit bomba sexy.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...