Care a fost ultima dorinţă a regretatului Petrică Mîțu Stoian. Ce durere pentru apropiaţi

Stan Filon 08.11.2021, 08:06
Care a fost ultima dorinţă a regretatului Petrică Mîțu Stoian. Ce durere pentru apropiaţi

Acum s-a aflat care a fost ultima dorinţă a regretatului Petrică Mîțu Stoian! Cântărețul de muzică populară s-a stins din viață în mod fulgerător, deși se vindecase de coronavirus. Vedeta se afla la un concert, atunci când a început săi se facă rău.

Iată care a fost ultima dorinţă a regretatului Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a decedat la vârsta de 61 de ani. A fost un cântăreț de muzică populară foarte îndrăgit și foarte iubit, chiar și de către colegii spi de scenă. Toată lumea spunea despre el că este un om calm și iubitor. Nenorocirea a lovit însă, iar duminică vedeta a acuzat stări de rău.

Se afla la un concert, când a început să tușească. A tușit, apoi a observat că tusea era cu sânge. Atunci s-a speriat și a fost chemată ambulanța. Medicul de pe ambulanță a decis că trebuie internat de urgență, așa că l-a dus la Spitalul Reșița. Aici, medicii l-au intubat imediat, deoarece artistul se pare că nu mai putea respira normal. S-a dorit transferul său la Spitalul din Craiova, dar starea sa de sănătate s-a agravat rapid. A murit la scurt timp după ce a ajuns la spital, însă cauza decesului este până acum necunoscută.

Ultima dorinta a lui Petrica Mitu Stoian
Ultima dorinta a lui Petrica Mitu Stoian

”Toată viaţa, muzica a fost pe primul plan”

Sora sa se pare că și-a dat acordul pentru efectuarea autopsiei care să stabilească exact care a fost cauza morții lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul a plecat dintre noi fără a-și îndeplni ultima dorință. A muncit toată viața, iar acum dorea să lase locul celor tineri, iar el să călătorească prin lume. Să vadă locuri despre care a citit doar sau a auzit în filme. Petrică Mîțu Stoian nu și-ar fi dorit să vadă Germania, nici măcar America. Era cucerit de țările arabe.

”Toată viaţa, muzica a fost pe primul plan, acum aş dori să las locul tinerilor şi să mă bucur şi eu mai mult de vacanţe. Vreau să mă plimb prin locuri prin care nu am apucat să merg. Eu iubesc ţările arabe şi când mă ridic din pat mă uit către răsărit, nu către apus.

Nu am fost în Germania şi nici nu o să ajung vreodată, nu am chemare. Nici în SUA nu am fost. Îmi doresc până şi la Moscova să merg cu trenul, să colind, să ştiu ce este prin lume. Mi-aş dori să văd ce au văzut alţii”, povestea recent chiar Petrică Mîțu Stoian pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe