EXCLUSIV

Care a fost ultima dorință a Corneliei Catanga. Soțul nu i-a îndeplinit-o și acum îi pare rău (Exclusiv)

Iancu Andreea 27.09.2021, 19:31
Care a fost ultima dorință a Corneliei Catanga. Soțul nu i-a îndeplinit-o și acum îi pare rău (Exclusiv)

Una dintre cele mai cunoscute voci ale muzicii de petrecere, Cornelia Catanga, se stingea din viață în urmă cu aproape șase luni de zile, după o luptă cu virusul care a generat pandemia. Artista a lăsat în urma sa multă durere, în special în sufletul soțului său, Aurel Pădureanu, care a vorbit recent despre ultima dorință a Corneliei Catanga. Se pare că acesta nu a reușit până în prezent să i-o îndeplinească astfel că trăiește deocamdată cu regretul.

Aurel Pădureanu a dezvăluit ultima dorință a Corneliei Catanga

Mormântul Corneliei Catanga este vizitat zilnic de către soțul său, Aurel Pădureanu, care regretă pierderea artistei. Aceasta s-a stins din viață pe data de 26 martie 2021, după ce fusese diagnosticată cu Covid-19. Dincolo de faptul că trăiește în doliu în urma pierderii omului drag, soțul Corneliei Catanga are un alt mare regret, faptul că nu i-a îndeplinit încă ultima dorință a artistei. Bărbatul a dezvăluit ce își dorea, de fapt, cântăreața.

Acesta a vorbit cu reporterii impact.ro, în ziua în care a mers la mormântul regretatei artiste pentru a împărți câteva pachete, așa cum se obișnuiește la șase luni de la pierderea cântăreței. Cu această ocazie, Aurel Pădureanu și-a amintit de faptul că soția sa își dorea să nu fie îngropată direct în pământ, însă cântărețul nu a reușit să o îndeplinească, fapt care îi provoacă remușcări apăsătoare.

I-am pus în pungi mâncare ambalată, sigilată, așa se împarte, în pandemie. Ei îi plăceau ciorba de perișoare și sarmalele. Aș vrea să îi repar mormântul, dacă Dumnezeu mă va ține sănătos. Mi-am pus în gând să cimentez acolo. Nu este un cavou, m-au obligat să o înmormântez rapid, din cauza pandemiei, deși ea n-a vrut niciodată să fie băgată direct în pământ, mereu îmi zicea că vrea un cavou. Acum am mari remușcări, ea se temea și de o gânganie. Mai bine n-o duceam în ziua aceea la spital și murea în brațele mele!, ne-a mărturisit Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru redacția playtech-impact.ro.

Ultima dorință a Corneliei Catanga
Cornelia Catanga și soțul său, Aurel Pădureanu

Visul cel mai mare al artistei avea legătură cu fiul său

Alexandru, fiul lui Aurel Pădureanu și al Corneliei Catanga, urmează să se căsătorească cu iubita sa. Din păcate, mama sa nu a mai reușit să își vadă copilul căsătorit, în ciuda faptului că își dorea pentru el să aibă parte de o ceremonie cu totul specială, plină de fast. Din păcate, deși în urmă cu patru luni de zile înainte de a muri, Catanga visa la nunta fiului său, artista nu a mai reușit să își îndeplinească această dorință.

Voiam să îi fac nuntă, el este logodit, fata a venit din New York, dar, de unde bani? Însă, nu mă las, cum trece nebunia asta îi fac o nuntă cu peste 200 de invitați, că doar una e Catanga!, ne dezvăluia cântăreața.

Deocamdată, Alexandru a planificat cununia civilă, explicând faptul că nu intenționează să organizeze petrecerea, fiind în continuare în doliu, extrem de afectat de pierderea mamei sale.

Oameni buni, fac doar cununie civilă, nu nuntă! Mă ceartă lumea că ne ținem de chefuri în doliu. Cum să fac nuntă, când nici nu am îngropat-o bine pe mama? Doar cununie civilă facem, ca să-și poată lua și iubita mea cetățenia, să plecăm căsătoriți în America. Nu vine nimeni la cununie, e fără chef, fără muzicanți, fără petrecăreți, mergem doar noi, ținându-ne de mână. Suntem în doliu, sunt supărat și plâng, nu-mi arde de nuntă, mama e în pământ! Iubita mea este acum cu mine, în România. Cununia civilă va avea loc în curând, încă nu știu data, încă nu am stabilit nimic. Iar la nuntă nici nu îmi stă mintea acum, suntem prea supărați, poate, peste câțiva ani!

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...