EXCLUSIV

Care a fost primul loc de muncă pentru Alina Ceușan. Experimentul inedit cu borcanul de untură pe care l-a făcut. EXCLUSIV

Andreea Archip 11.01.2023, 19:05
Care a fost primul loc de muncă pentru Alina Ceușan. Experimentul inedit cu borcanul de untură pe care l-a făcut. EXCLUSIV

Alina Ceușan se numără printre cei mai urmăriți creatori de conținut, recomandările ei în materie de beauty și de fashion fiind apreciate, iar brandurile de top și-o doresc în campanii online. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, celebrul influencer ne-a povestit experimentul cu borcanul de untură de porc a cărui protagonistă a fost în copilărie, dar și la ce vârstă și-a câștigat primii bani.

„Suntem o familie foarte mare”

Alina Ceușan este cunoscută publicului și prin prisma participării la Asia Express, pe lângă campaniile online în care se implică. Deși se bucură de popularitate, Alina Ceușan a ales să locuiască în continuare la Cluj, unde este nucleul familiei, preferând să facă naveta la București pentru diverse joburi sau evenimente, la care trebuie să fie prezentă. La fel ca în copilărie, influencerul păstrează legătura cu rudele și se bucură de fiecare revedere.

Care a fost primul loc de muncă pentru Alina Ceușan. Experimentul inedit cu borcanul de untură pe care l-a făcut. EXCLUSIV
Alina Ceaușean este unul dintre cei mai urmăriți creatori de conținut.

„Am avut o copilărie normală, simplă, modestă aș spune, foarte liniștită. Ai mei sunt încă împreună, Slavă Domnului! Suntem o familie foarte mare. Am foarte mulți verișori, ne întâlnim de fiecare dată de Paști, de Crăciun, de zilele de naștere ale bunicilor și așa mai departe. Cred că a fost cu foarte mici excepții, o copilărie ideală”, a declarat Alina Ceușan, pentru Impact.ro.

Năzbâtiile care i-au marcat copilăria

Alina Ceușan nu a fost genul de copil care stătea la locul lui, ci mai degrabă curiozitatea a împins-o de fiecare dată să cerceteze și să descopere lucruri noi. Din povestirile mamei sale, Alina știe că a făcut și boacăne, de care astăzi se amuză copios.

Nici nu știu ce năzbâtii făceam, cred că aici ar trebui să o întrebați pe mama mai bine. Singurele povești pe care le știu sunt vreo două. Faptul că am dărâmat, la un moment dat, o canistră de vopsea pe covor, ceea ce cu siguranță nu a fost un lucru foarte bun de făcut, având în vedere că acel covor era foarte prețuit”, ne-a povestit influencerul.

Borcanul cu untură de porc, principala atracție

Dacă astăzi Alina are acces la cele mai noi și mai performante produse în materie de îngrijire a tenului, a corpului sau a părului, iată că de mică a fost creativă. Fascinată de ritualul de frumusețe al mamei sale, Ceușan a făcut un experiment inedit cu propria podoabă capilară.

Știu că mi-a mai zis mama că am încercat să-mi fac o mască de păr, pornită de atunci pe industria de beauty – povestește ea amuzată – dintr-un borcan de untură de porc care era pe balcon. Mi l-am pus în păr să-mi fac o mască, nu știu, văzusem probabil ceva la ea în rutina de îngrijire, s-a soldat cu vreo 5-6 spălări pe cap în vană în seara aceea. Cea mai creativă am fost!”, a declarat Alina Ceușan, pentru Impact.ro.

Care a fost primul loc de muncă al Alinei Ceușan

Până să devină creator de conținut și antreprenor, Alina Ceușan a câștigat primii bani în perioada liceului.

„Eram deja în clasa a IX-a spre a X-a sau a X-a spre a XI-a când am avut primul job de vară. Eram asistentă de prezentator TV la Târgu Mureș, lucram în complexul de weekend, era pur și simplu un job de vară, dar în mare eram cu microfonul”, a precizat ea.

Alina Ceușan este absolventă de Comunicare și Relații Publice, specializare care o ajută foarte mult în proiectele pe care le are.

Urmăriți Impact.ro și pe