Care a fost prima femeie din viața lui Gigi Becali. Un îndrăgit scriitor a dat din casă descrieri intime din acea noapte specială pentru patronul FCSB

Iancu Andreea / 25.10.2020, 13:24
Care a fost prima femeie din viața lui Gigi Becali. Un îndrăgit scriitor a dat din casă descrieri intime din acea noapte specială pentru patronul FCSB

Gigi Becali este un bărbat extrem de discret când vine vorba despre viața sa amoroasă. Deși este căsătorit de mai bine de 25 de ani cu Luminița, soția sa, Gigi Becali ar fi avut o legătură cu o altă femeie în tinerețe. Despre povestea de dragoste dintre cei doi a povestit, cu detalii intime, un scriitor cunoscut.

Cine a fost prima femeie din viața lui Gigi Becali

Latifundiarul nu a vorbit niciodată despre trecutul său amoros, drept pentru care lumea îl asociază cu imaginea unui familist convins. Totuși, ca orice tânăr, bărbatul a avut și alte experiențe intime înainte de a se căsători cu soția sa. Potrivit unor dezvăluiri făcute de către Gheorghe Florescu, cafegiul Bucureștiului anilor ’60, dar și al vremurilor noastre, Gigi Becali ar fi avut o relație cu una dintre nepoatele lui Gheorghe Gheorghiu-Dej.

Femeia ar fi fost rudă cu dictatorul comunist, care a condus România în perioada 1947-1965. Potrivit spuselor lui Florescu, secretele din viața intimă a lui Becali i-ar fi fost mărturisite de către un prieten.

“Aceste secrete eu le cunosc de la un prieten bun al meu, care mi-a spus că Gigi Becali a intrat încălțat cu ciorapii de lână lângă mândra sa. Și așa a făcut prima dragoste Becali cu nepoata și, totodată, fiica adoptivă a lui Dej, fiind prima lui dragoste și, deci, femeia care l-a dezvirginat.”, relatează cafegiul Gheorghe Florescu.

Pentru a nu-i expune numele, scriitorul a numit-o “Doamna M” și a dezvăluit cum a devenit femeia fiica fostului președinte al Consiliului de Stat:

“Se știe că Dej, ca să se asigure că toți urmașii săi îi vor purta numele și vor fi asigurați din punct de vedere material, și-a adoptat nepoții/nepoatele.”, povestește Gheorghe Florescu.

Gigi și Luminița Becali sunt căsătoriți de 25 de ani, aniversând recent nunta de argint
Gigi și Luminița Becali sunt căsătoriți de 25 de ani, aniversând recent nunta de argint

Gigi Becali recunoaște legătura amoroasă

Patronul FCSB a vorbit despre acest episod intim din viața sa, fără a-și ascunde idila. Totuși, el clarifică un aspect și anume că Doamna M nu a fost prima sa iubită, ci una dintre ele.

“Care-i problema? Am fost cu ea, am stat cu ea. Vreo patru-cinci ani am fost cu ea. Atata, si cu asta basta. Nu ca a fost prima mea femeie, asta nu e adevarat. Pai, eu aveam 28 de ani atunci (…) Eu, de obicei, nu comentez despre iubitele mele. Dar pentru ca femeia mi se pare ca nu mai e maritata, de asta comentez. A fost in tinerete, si cu asta basta.”, a mărturisit Gigi Becali, conform vdtonline.ro

În prezent, Gigi Becali este căsătorit cu Luminița Becali, alături de care a aniversat în urmă cu câteva luni nunta de argint. Cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi, în ciuda faptului că relația lor a fost una aranjată de familie.

“Așa a vrut Dumnezeu, să îmi cadă dintele, și mi-a căzut! Mie nu mi-e rușine, de ce să îmi fie? Mai ales că eu sunt însurat, nu mai am nevoie să mă însor, am o soție pe care o iubesc foarte mult și Dumnezeu mi-e martor! Mi-ar fi fost rușine dacă furam sau păcătuiam! Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”, a marturisit latifundiarul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI