S-a dat verdictul. Gigi Becali are INTERZIS aici. O fostă glorie trage un semnal de alarmă: „Nu vor rezista”

Marian Cărăvan 20.08.2020, 12:16
S-a dat verdictul. Gigi Becali are INTERZIS aici. O fostă glorie trage un semnal de alarmă: „Nu vor rezista”

S-a dat verdictul în cazul unui subiect des dezbătut în ultima perioadă și care îl privește și pe Gigi Becali. Finanțatorul FCSB a primit interzis pe unul dintre cele mai frumoase stadioane ale țării.

Gigi Becali a aflat verdictul: Interzis în Ghencea

În Ghencea se ridică o „bijuterie” de aproape o sută de milioane de euro, pe locul fostului stadion Steaua, gazdă atât pentru echipa roș-albastră, cât și pentru echipa națională. Noua arenă va purta denumirea de Steaua, deși au existat mai multe propuneri în acest sens. O confirmă reprezentanții Ministerului Apărării Naționale, care au precizat și cine va avea acces aici. Gigi Becali și FCSB nu sunt pe listă!

„Noul stadion va purta numele clubului, respectiv Steaua. Până la această dată, nu au fost purtate discuții referitoare la organizarea unui meci de inaugurare a noului stadion. Noul stadion va găzdui meciuri, în cadrul competițiilor oficiale, ale echipelor de fotbal și rugby ale CSA Steaua București”, precizează MApN, într-un răspuns oferit Digi Sport.

Imediat, fostul președinte de imagine al celor de la FCSB, Helmut Duckadam, câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, a reacționat.

„Ce are MApN-ul cu stadionul? Eu sunt foarte curios să văd, dacă după un an, se va păstra aceeași abordare. Eu nu cred că vor rezista din punct de vedere financiar, la un asemenea stadion, cu o echipă de Divizia C (n.r. – Liga 3) și o echipă de rugby”, a spus „eroul de la Sevilla” la același post de televiziune.

 Stadionul Ghencea
Stadionul Ghencea

Ce înseamnă „bijuteria” din Ghencea

Iată detaliile noului stadion Steaua:

*preţ: 94.672.020 milioane de euro
*capacitate: 31.254 de locuri
*suprafața de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă
*spații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)
*restaurant
*muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua
*spații VIP (loje și parcare)
*sală de forță și de recuperare
*punct medical de prim ajutor
*zona de presă si sky-box ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFA
*sala de conferință
*vestiare pentru sportivi
*magazine
*spații tehnice și pentru birouri

„Prețul de închiriere al arenei va fi stabilit în euro/mp/lună în baza unui raport de evaluare imobiliară întocmit de un evaluator autorizat, având în vedere prețul pieței, destinația și utilitatea imobilului, precum și activitatea pentru care este închiriat imobilul”, au mai precizat cei de la MApN.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI