Mirel Rădoi, replică tranșantă pentru nașul Gigi Becali. „Am lăsat tot, bani, soție gravidă, case, mașini”. Gestul care îl putea costa enorm

Alexandra Andrei / 22.10.2020, 14:19
Mirel Rădoi, replică tranșantă pentru nașul Gigi Becali. „Am lăsat tot, bani, soție gravidă, case, mașini”. Gestul care îl putea costa enorm

Gigi Becali l-a făcut cu ou și cu oțet pe Mirel Rădoi, după eșecurile în lanț ale echipei naționale. Selecționerul i-a dat o replică tranșantă și i-a bătut obrazul nașului său.

Mirel Rădoi, replică tranșantă pentru nașul Gigi Becali

Selecționerul Mirel Rădoi nu a rămas impasibil la criticile lui Gigi Becali. Patronul FCSB s-a dezlănțuit săptămâna trecută și a lansat o tiradă la adresa finului său, după „săptămâna neagră” a echipei naționale. Cele trei înfrângeri consecutive ale „tricolorilor” nu au putut fi digerate de Gigi Becali. După criticile latifundiarului din Pipera a venit și replica tranșantă a lui Mirel Rădoi. Selecționerul a spus că l-a durut declarația nașului său.

„Dar cum să nu, oho, și cât. Când ești pe marginea prăpastiei, iar el dă în tine, te doare. A spus că mă știa că am demnitate. Nu știu dacă fac un păcat sau nu că îi răspund nașului meu, dar am să o fac. Îi readuc aminte ca în 2015, atunci când m-a sunat să vin antrenor la Steaua, am lăsat tot, absolut tot. Am lasat tot, bani, sotie gravidă, case, mașini, tot.

De asemenea, când a fost la închisoare, chiar el mi-a spus că doar eu și Oli am mers să îl vizităm, fără să avem vreun interes. La fel, când a fost problema cu dosarul valiza, eu m-am numărat printre oamenii care au mers și au declarat ce trebuia. Apoi ne-am descurcat fiecare cum a putut, cu avocați”, a spus Mirel Rădoi, la ProSport Live.

Gigi Becali l-a criticat dur pe Mirel Rădoi după eșecurile naționalei
Gigi Becali l-a criticat dur pe Mirel Rădoi după eșecurile naționalei

Ce a declarat Gigi Becali după eșecurile echipei naționale

Gigi Becali s-a dezlănțuit și a lansat o adevărată tiradă la adresa selecționerului Mirel Rădoi. Becali și-a desființat finul după cele trei eșecuri consecutive ale echipei naționale. Becali vrea nici mai mult, nic mai puțin, ca Mirel Rădoi să renunțe la postul de selecționer.

„Mirel Rădoi nu e potrivit, dacă a mâncat trei bătăi. E finul meu şi îl iubesc, dar dacă mănânci trei bătăi? Eu îl ştiam pe Rădoi demn. De ce te mai agăţi? Ai mâncat trei bătăi, la revedere. Ce să mai faci? Gata!”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali nu numai că i-a cerut demisia lui Mirel Rădoi, dar i-a și dat lecții despre cum să facă selecția la echipa națională.

„Bă… fără Man, Coman şi Tănase n-ai ce căuta la naţionala României. Aia-i naţională? Păi, Tănase e cel mai bun jucător din România la ora asta şi nu e convocat! Man, unul dintre cei mai buni. 15 milioane. Nu e convocat «15 milioane». 11-le ideal este: iei foaie şi scrii primul Tănase, după aia nu ştiu ce faci. Pui Tănase, Man, Coman şi Olaru. Ăştia 4.

Fără ăştia nu poţi să începi, iei bătaie de la toţi. Dacă începi fără Tănase, nu ai ce să joci. E numărul 1. Tănase, Olaru, Man şi Coman, s-a rezolvat echipa naţională a României”, a mai spus Gigi Becali.

Selecționerul știe de ce Gigi Becali a făcut aceste afirmații.

„Din disperare. FCSB nu mai este calificată în Cupele Europene și atunci are nevoie de oameni la lot”, a mai declarat Mirel Rădoi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI