Care a fost cel mai urmărit film la TV în 2020. A fost difuzat pe Pro TV

Redacția IMPACT 22.04.2020, 20:55
Care a fost cel mai urmărit film la TV în 2020. A fost difuzat pe Pro TV

În primele trei luni ale anului 2020, postul de televiziune PRO TV s-a situat în fruntea celor mai urmărite posturi TV, atât la nivel de grup, cât și la nivel de televiziune. Din grupul PRO TV face parte: PRO CINEMA, PRO 2, PRO GOLD, PRO X și PRO TV Internațional.

Care a fost cel mai urmărit film la TV în 2020

În top 30 filme difuzate în prime time în perioada ianuarie – martie 2020, toate au fost difuzate de PRO TV. Însă, cel mai urmărit dintre toate a fost King Arthur: Legenda sabiei, care a fost difuzat pe data de 22 martie. Pelicula a înregistrat 12,8 puncte de rating și 27,1% share.

pro tv, cel mai urmarit film, 2020
King Arthur: Legenda sabiei, cel mai urmărit film de pe PRO TV

„A fost un început de an în forță pentru grupul nostru și, chiar dacă nimeni nu anticipa cum o să evolueze situația la nivel global, sunt mândru de modul în care echipa PRO TV a reacționat, s-a adaptat și a performat! În luna martie, totul a început să se schimbe: de la modul în care lucrăm și trăim și până la ceea ce urmărim la televizor. În această perioadă, am pus un accent și mai mare pe știri și pe protejarea tuturor celor din echipa PRO TV, iar rezultatele vorbesc de la sine. Le mulțumesc tuturor colegilor mei și le mulțumesc partenerilor noștri de business, care s-au adaptat și ei rapid noului mediu și sunt sigur că o să #NeFacemBine!”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

De asemenea,cele mai urmărite programe din prime time de pe PRO TV, au fost: Românii au talent și Las Fierbinți, însă nici jurnalele de știri nu au fost date deoparte. Jurnalele de știri de la ora 19:00 au fost lider de audiență în primele trei luni din 2020, fiind cotate cu 10.0 puncte de rating și 30.5% share.

Emisiunea Românii au Talent a obținut 14.6 puncte de rating și 42.6% share, iar sezonul 16 din Las Fierbinți a obținut o medie de 10.7 puncte de rating și 28.2% share. Sezonul 17 a fost cotat cu 12.3 puncte de rating și 29.3% share.

Urmăriți Impact.ro și pe