Cântăreţul român care l-a întâlnit pe Vladimir Putin. Artistul, uimit de atitudinea liderului rus: „Se temea că îi furăm ADN-ul”

Elena Avramescu 02.07.2022, 20:24
Cântăreţul român care l-a întâlnit pe Vladimir Putin. Artistul, uimit de atitudinea liderului rus: „Se temea că îi furăm ADN-ul”

Îndrăgitul cântăreț Adrian Enache a făcut mai multe dezvăluiri la emisiunea Controversat cu Ionela Arcanu despre ziua în care a dat nas în nas cu nimeni altul decât președintele Rusiei, Vladimir Putin. Artistul a participat, în urmă cu mai mulți ani, la un concert la Moscova. Astfel că acesta a avut ocazia să interacționeze cu liderul de la Kremlin despre care spune că se temea să nu îi fie furat ADN-ul.

Adrian Enache și întâlnirea cu Vladimir Putin

Adrian Enache a mărturisit că, în 2014 și 2015, a fost prezent la Moscova, unde s-a desfășurat Cupa Mondială la fotbal a artiștilor. Acest eveniment a fost organizat de guvernul rus și a fost câștigat în ambii ani de echipa națională a României, din care făcea parte și Adrian Enache.

„Asta a fost in 2015 si 2014 cand am luat primul titlu, si pe vremea aia Putin facea chestii frumoase, organiza campionate mondiale pentru a promova jocurile olimpice”, a declarat Adrian Enache la Controversat, potrivit realitatea.net.

Cântărețul a declarat că Vladimir Putin este paranoic și ipohondru, și a relatat cum liderul rus se spală pe mâini cu spirt după ce dă mâna cu cineva. În plus, se pare că Vladimir Putin era înconjurat tot timpul de bodyguarzi.

„Avea foarte mulți oameni pe lângă el, care aveau grija sa nu ii furam ADN-ul, mă rog, cum se proceda la el la nivel guvernamental”, a adăugat Adrian Enache, la Controversat.

Schimbare de „domiciliu” pentru Adrian Enache. Unde și-a mutat hainele și ce spune Iuliana Marciuc. „Îmi trăiesc viața pe patru roți”. EXCLUSIV
Adrian Enache, marturisiri despre Vladimir Putin

Interpretul de muzică ușoară și-a amintit și de momentul din 2018, de la același campionat, când oficiali ai echipei de fotbal a Rusiei le-au cerut românilor să piardă finala.

„În 2018 ni s-a transmis de la conducerea superioara că ar fi bine să îi lasam să câștige ei. Pentu că ei organizau campionatul de fotbal mare la Moscova, s-au gândit că dacă am ajuns in finala sa cedam si sa castige ei finala sa fie un pachet de fericire all inclusive pentru poporul rus, crestea si putin in sondaje. Ghinion ca in 2018 si noi sarbatoream centenarul, si nu am putut sa cedăm”, a mai spus Adrian Enache.

Suma cerută de Adrian Enache pentru a cânta alături de fiica lui

Adrian Enache și fiica sa Diana au o relație aparte și chiar susțin concerte la dublu. În acest sens, Adrian Enache a descoperit că poate face o afacere profitabilă pentru show-urile împreună cu fiica sa.

Onorariul pe care îl cere Adrian Enache pentru un spectacol alături de Diana, care durează 90 de minute, este unul extrem de generos, iar pachetul propus de Adrian Enache și fiica lui, precum și un al treilea artist, Rareș, bunul prieten al cântărețului, se ridică la suma de 5000 de euro.

„Merg la pachet și cu Diana, și cu Rareș, e 5000 de euro. Facem show-ul pe care l-am avut și la Londra și-n America. De asemenea, am un proiect care merge foarte bine. Toată lumea vrea să vadă conceptul tată-fiică. Prețul depinde de preferințe. Avem foarte multe nunți în doi. Pentru un show de 90 de minute avem un onorariu și de 5000 de euro. Merge treaba”, a declarat Adrian Enache pentru impact.ro.

Cu toate acestea, artistul merge și singur la concerte, iar în urmă cu ceva timp a participat la mai multe evenimente din țară, iar în cadrul unuia dintre ele a reușit chiar să beneficieze și de un elicopter privat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...