EXCLUSIV

Cât cere Adrian Enache pentru a cânta alături de fiica lui. Artistul ține la preț (Exclusiv)

Iancu Andreea 28.05.2022, 21:10

Adrian Enache este tatăl unei frumoase tinere, care îi calcă pe urme părintelui său. Talentata Diana Enache a reușit să se remarce în lumea artistică, mai cu seamă că a primit sprijinul celebrului cântăreț și cântă în prezent la pachet cu tatăl său. Acum că cei doi au descoperit că pot cânta împreună, Adrian Enache a gândit o adevărată afacere care să le aducă amândurora bani frumoși. El a stabilit un onorariu semnificativ pentru spectacolele în care el și fiica sa sunt protagoniști.

Ce sumă de bani cere Adrian Enache pentru concertele alături de fiica lui

Adrian Enache și fiica sa Diana au o relație specială. Dincolo de faptul că cei doi se înțeleg foarte bine ca tată și fiică, aceștia au descoperit o modalitate bună de a face și bani împreună. Adrian Enache și fiica lui susțin concerte la dublu, experiența de artist a celebrului cântăreț fiind completată de prospețimea tinerei extrem de talentate care îl moștenește. Astfel, Adrian Enache a descoperit cu uimire că poate face o afacere profitabilă pentru show-urile împreună cu fiica sa.

Onorariul pe care îl cere Adrian Enache pentru un spectacol alături de Diana, care durează 90 de minute, este unul generos. O nuntă sau un eveniment privat în care cei doi susțin un concert cu diferite stiluri muzicale se ridică la câteva mii de euro. Pachetul propus de Adrian Enache și fiica lui, precum și un al treilea artist, Rareș, bunul prieten al cântărețului, se ridică la 5000 de euro.

„Merg la pachet și cu Diana, și cu Rareș, e 5000 de euro. Facem show-ul pe care l-am avut și la Londra și-n America. De asemenea, am un proiect care merge foarte bine. Toată lumea vrea să vadă conceptul tată-fiică. Prețul depinde de preferințe. Avem foarte multe nunți în doi. Pentru un show de 90 de minute avem un onorariu și de 5000 de euro. Merge treaba”, a declarat Adrian Enache pentru impact.ro.

Cât cere Adrian Enache pentru a cânta alături de fiica lui, Diana
Adrian Enache și fiica sa, Diana

Artistul are și spectacole de unul singur

Dincolo de oferta de show alături de Diana Enache, artistul merge și singur la concerte. De curând, el a participat la mai multe evenimente din țară, iar în cadrul unuia dintre ele a reușit chiar să beneficieze și de un elicopter privat.

„Mă cheamă lumea, parcă acum m-au descoperit. Am fost recent la Pitești, am avut cea mai mare surpriză să văd cum publicul îmi cânta piesele. ‘A venit Freddy Mercury la noi’, așa au zis. Am fost în juriu la festivalul internațional lansat online acum trei ani, care s-a ținut fizic, și la zilele orașului. Azi noapte am avut alte trei evenimente, la Cluj și Oradea. Au trimis elicopterul să mă ia de la Cluj, ca să pot ajunge la timp, pentru că apoi trebuia să mă și întorc”, a mai spus artistul.

După o perioadă dificilă de doi ani în care pandemia i-a ținut departe pe artiști de fanii lor și de spectacole, Adrian Enache se bucură acum de cererea celor care îl solicită la evenimentele private. Artistul a recunoscut chiar că nu va avea concediu în această vară, ci se va bucura de turneele de pe litoral.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...