Cântărețul celebru care făcea curățenie după Smiley. Nu avea bani să plătească chiria în acele vremuri

Ana Anitoiu 07.11.2022, 14:47
Cântărețul celebru care făcea curățenie după Smiley. Nu avea bani să plătească chiria în acele vremuri

Un cântăreț celebru din România a dezvăluit că făcea curățenie după colegul său, Smiley, pe vremea când nu avea suficienți bani ca să plătească singur o chirie în București.

Ce cântăreț făcea curățenie după Smiley

Deși acum se bucură de celebritate, cântărețul n-a uitat cât de greu i-a fost la începutul carierei sale, când abia se mutase în Capitală și împărțea un apartament cu Smiley și cu Marius Moga.

Atunci, CRBL și cei doi artiști împărțeau cheltuielile. Însă, cum el nu avea un buget prea mare, încerca să contribuie în casă făcând curățenie, după cum a recunoscut el la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

„Aceia au fost niște ani de zile foarte grei, pentru că abia mă mutasem în București. Bucureștiul înseamnă foarte multă agitație, mai ales în domeniul ăsta al nostru.

Marius era deja în pâine, cunoștea multă lume influentă din domeniu și atunci dacă stăteam sub același acoperiș toți trei, Moga compunea, se vedea cu foarte multă lume, Smiley compunea și el, eu de unde să produc bani, produceam doar din concerte.

Ei mai produceau și separat și atunci eu cum să suplinesc în casă, să-mi fac cumva simțită prezența. Ok, cumpărăm azi pateu, mâine, pateu, dar mai vine vremea să mai mâncăm și altceva și atunci asta încercam, să fac prin casă așa cum m-a învățat mama, să încerc să ajut cum pot”, a spus CRBL.

CRBL, schimbat dupa experienta de la Survivor Romania. De ce tine cont tot timpul acum Stiu asta acum
CRBL

Cântărețul a luat decizie importantă

Recent, CRBL a dezvăluit că săptămânile petrecute în junglă la emisiunea „Survivor România” l-au făcut să se gândească mai mult la aspectele cu adevărat importante din viață și să ia o decizie importantă.

Astfel, dacă înainte îi punea pe planul doi pe unii oameni din viața lui, CRBL a hotărât să nu mai facă acest lucru. Cântărețul a explicat că a început să le acorde mai multă atenție membrilor familiei sale, dar și altor persoane din jurul lui, cărora a decis să le ofere o șansă, cel puțin până la proba contrarie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...